"Περιμένουμε γεμάτο γήπεδο!" (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το σχόλιο του Βραζιλιάνου για τις αναμετρήσεις με τον Ατρόμητο και τον στόχο του τελικού.

Η καλή κατάσταση του ΑΡΗ και το γεμάτο “Βικελίδης” ήταν τα κύρια σημεία αναφοράς του Λούκας Σάσα εν όψει του πρώτου αγώνα με τον Ατρόμητο.

Η ΠΑΕ φιλοξενήσε δηλώσεις του Βραζιλιάνου χαφ στο επίσημο κανάλι της, ζητώντας την δική του οπτική για την αυριανή αναμέτρηση με την ομάδα του Περιστερίου. 

Αναλυτικά: 

Για την κατάσταση της ομάδας και το αυριανό ματς: “Είμαστε σε καλή κατάσταση. Κόντρα στον Πανιώνιο, πέραν των τριών βαθμών παίξαμε και καλό ποδόσφαιρο. Γενικά είμαστε σε καλή φάση. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. 

Με την Ξάνθη το πρώτο παιχνίδι ήταν έξω και τώρα παίζουμε μέσα. Ο Ατρόμητος είναι μία πολύ καλή ομάδα αλλά θέλουμε να πάμε στον τελικό και πρέπει να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο”.

Για το στόχο του ΑΡΗ στο πρώτο ματς με τον Ατρόμητο: “Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μας ενδιαφέρει. Ο Ατρόμητος θα παίξει με αντεπιθέσεις. Το πρώτο μας μέλημα είναι να μην δεχθούμε γκολ. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ για να ελέγξουμε το παιχνίδι και να πάμε στην Αθήνα με καλό σκορ για την πρόκριση”.

Για την παρουσία του κόσμου: “Περιμένουμε γεμάτο το γήπεδο για την Πέμπτη. Ξέρουμε πόσο θέλει το Κύπελλο ο κόσμος και πόσο σημαντικό είναι για τον σύλλογο. Είναι σημαντικό όμως και για εμάς. Πρέπει να κάνουμε το πρώτο βήμα με τον Ατρόμητο. Θέλουμε να πάμε στον τελικό και θα τα δώσουμε όλα”. 

Προτεινόμενα Άρθρα