Χωρίς προβλήματα η προπόνηση, αύριο η αποστολή!

από AllAboutARIS

Με απογευματινή προπόνηση που θα γίνει αύριο στο Ρύσιο θα ολοκληρώσει ο ΑΡΗΣ την προετοιμασία του για τον αγώνα κυπέλλου με τον Ατρόμητο

Μετά το πέρας του προγράμματος ο Μίκαελ Ένινγκ θα ανακοινώσει τους παίκτες που θα απαρτίζουν την αποστολή στο πρώτο ματς με την αθηναϊκή ομάδα για την φάση των 8 του κυπέλλου Ελλάδος. 

Η σημερινή προπόνηση πάντως κύλησε χωρίς περαιτέρω προβλήματα, με μοναδικό απόντα τον τραυματία Ιντέγε που συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ για την σημερινή προπόνηση αναφέρει:

Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης (06/02, 19:00), στο πλαίσιο της 7ης φάσης («8») του Κυπέλλου Ελλάδας της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού.

Σήμερα, Τρίτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου», η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.

Προτεινόμενα Άρθρα