Βέλεθ: Η πρόταση του ΑΡΗ και ο παράγοντας της οικογένειας

από Νίκος Παπαδόπουλος

Καμία απάντηση ακόμα στην δεύτερη πρόταση που του κατέθεσε ο ΑΡΗΣ.

Η υπόθεση του Φραν Βέλεθ παραμένει στις πρώτες θέσεις της ατζέντας των ανθρώπων του ΑΡΗ, με τους Θεόδωρο Καρυπίδη και Άγγελο Χαριστέα να κάνουν την δική τους προσπάθεια για να κρατήσουν τον Ισπανό στην Θεσσαλονίκη. 

Την προηγούμενη εβδομάδα η ΠΑΕ κατέθεσε νέα βελτιωμένη και αρκετά γενναιόδωρη πρόταση στον Ιβηρα στόπερ, την οποία ακόμα έχει στα χέρια του αλλά χωρίς να υπάρχει κάποια απάντηση. Θετική ή και αρνητική όπως ανέφεραν χθεσινά δημοσιεύματα. 

Το AllAboutARIS επικοινώνησε με τον Βέλεθ, ο οποίος διέψευσε τα περί αρνητικής απάντησης στην δεύτερη πρόταση του ΑΡΗ, την οποία ακόμα έχει στα χέρια του και εξετάζει. 

Το οικονομικό και ο παράγοντας της οικογένειας

Η δεύτερη πρόταση του ΑΡΗ λοιπόν, είναι ακόμα στο τραπέζι. Η διαφορά δεν είναι πλέον τόσο μεγάλη και η πλήρης ταύτιση πάνω σε αυτό το κομμάτι φαίνεται να είναι απλά θέμα συνεννόησης και δεσμεύσεων. Δεν είμαι όμως μόνο το οικονομικό. 

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο Βέλεθ, αλλά και το περιβάλλον του, τον πιο σημαντικό ρόλο στην απόφαση που θα πάρει παίζει η οικογένειά του. 

Ο Βέλεθ δεν έχει μέσα στον χρόνο πολλές ευκαιρίες για να τους δει και η δική τους μετάβαση στην Ελλάδα, έστω για μικρά διαστήματα, δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση. 

Ο Ισπανός αμυντικός θέλει να αλλάξει αυτήν την κατάσταση από την νέα σεζόν. Να δημιουργήσει μία πιο λετουργική κατάσταση για τον ίδιο και την οικογένειά του. Ενδεχομένως να τους φέρει και στην Θεσσαλονίκη μόνιμα, εάν είναι δυνατό, αλλιώς να τους βλέπει πιο συχνά. 

Ο λόγος είναι οι δυσκολίες του ταξιδιού, αφού δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις και το δρομολόγιο Ταραγόνα-Θεσσαλονίκη αποτελεί μία πολύωρη και δύσκολη διαδικασία. Οχι τόσο για αυτόν όσο για την οικογένειά του. Την ώρα που φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον ομάδων από χώρες που η μετάβαση στην Ταραγόνα είναι πολύ πιο εύκολη ως διαδικασία.

Ο Βέλεθ θα συζητήσει όλα τα δεδομένα με την οικογένειά του και μετά θα πάρει την τελική του απόφαση, με τον ΑΡΗ να αποτελεί την πρώτη επιλογή για αυτόν όπως ξεκαθαρίζει, την ώρα που θέλει να αφοσιωθεί στις υποχρεώσεις του με την ομάδα και να την βοηθήσει να πετύχει τους φετινούς στόχους που έχει θέσει. 

Προτεινόμενα Άρθρα