"Σαφάρι" για 100.000 ευρώ

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ μάχεται για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Basket League και την ίδια ώρα η διοίκηση της ΚΑΕ κάνει «σαφάρι» για τη συγκέντρωση χρημάτων, ώστε να απαλλαγεί από τα ban της ΦΙΜΠΑ.

Η διοίκηση είχε συγκεντρώσει ένα ποσό, το οποίο τελικά διατέθηκε για να πληρωθεί η νυν ομάδα, πριν από τον αγώνα με τον Ιωνικό Νίκαιας και τη διακοπή του πρωταθλήματος. Τώρα κάνει προσπάθειες για να μαζέψει τα χρήματα που απαιτούνται ώστε να σβηστούν τα ban και να αποκτήσει ξανά η ομάδα το δικαίωμα μεταγραφών.

Το ποσό που απαιτείται, ώστε να πληρωθούν και να υπογράψουν οι έξι πιστωτές και να αποκτηθεί παίκτης, φτάνει τα 100.000 ευρώ. Οι προσπάθειες των ιθυνόντων της ΚΑΕ έχουν επικεντρωθεί στη συγκέντρωση αυτού του ποσού. Με δεδομένο ότι μέχρι τον αγώνα με τον Κολοσσό (29/2) η μοναδική αγωνιστική υποχρέωση είναι το εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό, στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι να έχει αποκτήσει το δικαίωμα προσθηκών η ΚΑΕ αλλά και να έχει κάνει τουλάχιστον μία διορθωτική κίνηση, μέχρι την αναμέτρηση της Ρόδου.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, συνεχίζεται και η προσπάθεια για οικονομική ενίσχυση μέσω του λογαριασμού που έχει ανοίξει ο Α.Σ. ΑΡΗΣ για την ΚΑΕ στη VIVA (https://www.viva.gr/tickets/sports/as-aris-enisxusi-kae-aris/)

Προτεινόμενα Άρθρα