Το πρότζεκτ του "κορμού"

από Νίκος Παπαδόπουλος

O Φραν Βέλεθ είναι η αρχή την οποία θέλουν να κάνουν οι άνθρωποι του ΑΡΗ όσον αφορά τις ανανεώσεις. Για τον ίδιο τον παίκτη και όχι μόνο.

Ο παίκτης έχει στα χέρια του από χθες την νέα πρόταση του ΑΡΗ, η οποία μάλιστα περιλαμβάνει αρκετά αυξημένες αποδοχές συν κάποια μπόνους για τον ποδοσφαιριστή. 

Οι “κιτρινόμαυροι” ευελπιστούν να ακούσουν μέσα στα επόμενα 24ωρα το “ναι” του Ιβηρα αμυντικού. Οχι μόνο για να διατηρήσουν μία ποιοτική επιλογή στα μετόπισθεν, αλλά επίσης για να κάνουν την αρχή της διατήρησης ενός συγκεκριμένου κορμού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. 

Τα συμβόλαια που λήγουν είναι πολλά και φυσικά δεν θα μείνουν όλοι στην ομάδα. Επιθυμία του ΑΡΗ είναι όμως να μείνουν ορισμένοι από αυτούς ως βάση για την ομάδα της σεζόν 2019-20, μαζί με παίκτες που έχουν συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά.  Ο Βέλεθ είναι μία τέτοια περίπτωση, ενώ αυτήν την στιγμή υπάρχει θετική γνώμη για παίκτες όπως οι Κουέστα, Κόρχουτ, Γκάμα, 

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι “βγαίνουν” από το “κάδρο” άλλοι παίκτες των οποίων λήγουν τα συμβόλαια. Υπάρχουν όμως παράγοντες όπως το οοιονομικό, προτάσεις τις οποίες μπορεί να έχουν μερικοί όπως και ποιά θα είναι η απόδοσή τους μέχρ το φινάλε της σεζόν. 

Προτεινόμενα Άρθρα