Μία ανάσα από το ρεκόρ…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η περσινή δύσκολη σεζόν του Μπρούνο, μοιάζει πλέον σαν μία μακρινή και άσχημη ανάμνηση.

Φέτος ο Πορτογάλος δεν επέστρεψε απλά. Κάνει την διαφορά. Ο λόγος δηλαδή για τον οποίο ο Θεόδωρος Καρυπίδης αποφάσισε το καλοκαίρι του 2018 να κάνει την οικονομική υπέρβαση και να τον φέρει στην Θεσσαλονίκη. 

Πέραν κάποιων μικροτραυματισμών ο Ιβηρας άσσος δεν έχει στερήσει για πολύ τις υπηρεσίες του από την ομάδα. Μάλιστα ηγείται του σκοραρίσματος, όσον αφορά το πρωτάθλημα, με επτά γκολ. Μία επίδοση που ήρθε βέβαια με την… βοήθεια της άσπρης βούλας τέσσερις φορές, έχει την δική της σημασία για τον ποδοσφαιριστή. 

Ο Γκάμα ισοφάρισε την πιο παραγωγική χρονιά της καριέρας του, η οποία ήταν με την φανέλα της Ντεμπορτίβο Λα Κορούνια την σεζόν 2011-12. Και πλέον ετοιμάζεται για ρεκόρ. 

Με ένα ακόμη γκολ η φετινή χρονιά θα γίνει αυτόματα η πιο παραγωγική της καριέρας του Γκάμα, ξεπερνώντας την επίδοσή του με την φανέλα της “Ντέπορ” και έχοντας την ευκαιρία -στα 32 του παρακαλώ- να πιάσει για πρώτη φορά στην καριέρα του διψήφιο αριθμό μέχρι τον Μάιο. 

Είναι λογικό, λοιπόν, οι άνθρωποι του ΑΡΗ -και κυρίως ο Ένινγκ- να είναι ικανοποιημένοι για την παρουσία του, κάνοντας έντονες σκέψεις για την παραμονή του στην ομάδα την επόμενη σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα