Το "όριο" των 70 πόντων

από Αντώνης Γκάτζιος

Στους αγώνες με Ηρακλή και Λάρισα ο ΑΡΗΣ έδειξε να αποκτά μία αμυντική ταυτότητα που του έλειψε στο προηγούμενο διάστημα της τρέχουσας σεζόν. Αυτή καλείται να διατηρήσει και κόντρα στον Ιωνικό.

Οι παίκτες του Σάββα Καμπερίδη επέτρεψαν 63 και 72 πόντους στους τελευταίους αντιπάλους τους. Έδειξαν πιο σκληρό πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Σήμερα καλούνται να το επαναλάβουν και να δείξουν ότι αυτό δεν οφειλόταν στη δύναμη της έδρας και την ενέργεια από τον κόσμο. Εκτός έδρας ο ΑΡΗΣ έχει δείξει σημαντικές αμυντικές αδυναμίες και στο «Σοφία Μπεφόν» είναι η πρώτη ευκαιρία του να δείξει ότι έχει μπει στο σωστό δρόμο.

Ο στόχος είναι προφανής. Ο ΑΡΗΣ θέλει να κρατήσει τον αντίπαλο στα επίπεδα των 70 πόντων και να δείξει την ίδια ώρα τις επιθετικές αρετές που φάνηκαν ειδικά στο τελευταίο ματς, κόντρα στη Λάρισα. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να φέρει το πρώτο διπλό της σεζόν και για να πραγματωθεί, πρέπει, όπως είπε και ο Σάββας Καμπερίδης, να υπάρχει απόλυτη συγκέντρωση σε όλο τον αγώνα.

Προτεινόμενα Άρθρα