Άλλη… ομάδα

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ γνώρισε επίπονη ήττα από τον Ιωνικό Νικαίας στον αγώνα του πρώτου γύρου (72-77), όμως σήμερα (19:00) θα αντιμετωπίσει μία… άλλη ομάδα.

Από τον Ιωνικό έχουν αποχωρήσει έξι παίκτες σε σχέση με το πρώτο ματς! Όλη η βασική πεντάδα, ήτοι οι Μαυροκεφαλίδης, Μπαρτ, Χαραλαμπόπουλος, Τζόουνς και Λόρενς, δεν είναι πια κάτοικοι Αθήνας, ενώ έφυγε και ο Στιθ. Την ίδια ώρα, ο Νίκος Βετούλας έδωσε τη θέση του στον Μιχάλη Κουταλιανό.

Οι παίκτες που αποκτήθηκαν για να τους αντικαταστήσουν δεν είναι της ίδιας ποιότητας. Λάκι Τζόουνς, Άλαν Άρνετ, Μπράντον Μόμπλεϊ, Τζόρνταν Κάλαχαν, και Βίνσεντ Σίμπσον ανήκουν πλέον στο ρόστερ του Ιωνικού, ενώ επίσης αποκτήθηκαν οι Βαγγέλης Σακελλαρίου από τον ΑΡΗ και Νίκος Μαραγκίδης από τον Πανιώνιο.

Το ρόστερ του Ιωνικού έχει διαμορφωθεί ως εξής:

ΠΟΪΝΤ ΓΚΑΡΝΤ: Κάλαχαν, Μπατής, Παπαδόπουλος.

ΣΟΥΤΙΝΓΚ ΓΚΑΡΝΤ: Σίμπσον, Άρνετ, Σακελλαρίου.

ΣΜΟΛ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ: Τζόουνς, Δημάκος, Κουντουράς.

ΠΑΟΥΕΡ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ: Μόμπλεϊ, Μαραγκίδης, Κατούφας.

ΣΕΝΤΕΡ: Σάφτενααρ, Σχορτσανίτης, Κώττας.

Ο Ιωνικός γνώρισε τη συντριβή με 110-80 από τον Π.Α.Ο.Κ. την περασμένη εβδομάδα, όμως σε καμία περίπτωση ο ΑΡΗΣ δεν πρέπει να τον υποτιμήσει. Το δείγμα γραφής του αντιπάλου που έχει το τεχνικό τιμ του ΑΡΗ είναι μικρό και οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά προκειμένου να φύγουν από το «Σοφία Μπεφόν» με το διπλό.

Προτεινόμενα Άρθρα