Ενδεκάδα με αναγκαστικές αλλαγές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τα κενά σε άμυνα, κέντρο και το ενδεχόμενο για ανάσες στον Λάρσον.

Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τον ΑΡΗ, ο οποίος θα δώσει ένα ακόμη ματς με σημαντικές και βασικές απουσίες. 

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ ήταν γνωστό από την Παρασκευή ότι θα απουσία λόγω τιμωρίας. Ξαφνικά όμως προέκυψε πρόβλημα και με τον Χαβιέ Ματίγια.

Ο Ισπανός αισθανόταν κάποιες ενοχλήσεις από την περασμένη Πέμπτη και το παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη. Αυτές ήταν και ένας λόγος που δεν πήρε επ ώμου όλες τις στατικές φάσεις. 

Από την στιγμή που οι ενοχλήσεις στο πόδι του δεν υποχώρησαν, αποφασίστηκε να μείνει στην Θεσσαλονίκη και έτσι αυτόματα δημιουργείται ένα δεύτερο κενό στην μεσαία γραμμή. 

Επιστρέφοντας στην άμυνα, Σόουζα και Σούντγκρεν είναι οι δύο επιλογές του Ένινγκ, με τον Πορτογάλο να έχει ελαφρύ προβάδισμα και τον Σουηδό να ακολουθεί. Βέλεθ-Δεληζήσης θα διατηρηθούν στα στόπερ. Ο Κόρχουτ θα είναι στα αριστερά και ο Κουέστα στο τέρμα. 

Προχωρώντας στα χαφ, ο Αμπού Μπα θα πάρει την θέση του Ματίγια δίπλα στον Σάσα. Φετφατζίδης και Γκάμα θα είναι στα άκρα, με τον Ντουρμισάι να είναι ο ένας της δυάδας στην επίθεση. Ο Ντάνιελ Λάρσον έχει τον πρώτο λόγο για την άλλη θέση, εκτός όμως αν μείνει στον πάγκο για να πάρει ανάσες και επιλεχθεί ο Νικολά Ντιγκινί. 

Προτεινόμενα Άρθρα