Δύσκολη "έξοδος", μεγάλο κίνητρο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο ΑΡΗΣ μετράει την… σοβαρότητά του στο Αγρίνιο.

Ο Παναιτωλικός είναι ο σημερινός αντίπαλος των “κιτρινόμαυρων”, στο παιχνίδι το οποίο θα γίνει στις 17:15 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, ΕΡΤ) στο Αγρίνιο για την 21η αγωνιστική. 

Οι Αγρινιώτες ετοιμάζονται να βάλουν δύσκολα στους Θεσσαλονικείς, παίζοντας κάθε παιχνίδι σαν τελικό ώστε να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Με έναν ΑΡΗ όμως που έχει εξίσου μεγάλο κίνητρο, αφού με νίκη ισχυροποιήσει την παρουσία του στην πρώτη 5άδα και παράλληλα παραμένει κοντά στην 4η θέση.

ΑΡΗΣ: Επιστροφή Ντουρμισάι, πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Ματίγια

Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό αποτελεί σημείο αναφοράς για τον Φιορίν Ντουρμισάι. Μετά από τέσσερα ματς ο 23χρονος επιθετικός επανεγοποιείται και αποτελεί ένα από τα νέα πρόσωπα της αποστολής η οποία ταξίδεψε στο Αγρίνιο. 

Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Λίντσεϊ Ρόουζ, όπως επίσης και ο Χαβιέ Ματίγια. Ο Ισπανός είχε κάποιες ενοχλήσεις από το παιχνίδι με την Ξάνθη και έτσι έμεινε προληπτικά στην Θεσσαλονίκη.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΗ:  Cuesta, Ehmann, Fran Velez, Hugo Souza, Diguiny, Bruno Gama, Lucas Sasha, Larsson, Mancini, Abou Ba, Korhut, Martinez, Tonso, Sundgren, Durmishaj, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τρεις επιστροφές για Χάβο

H ομάδα του Αγρινίου έχει μπροστά της ακόμη έναν… τελικό παραμονής, στο οποίο θα παραταχθεί με ανεβασμένη ψυχολογία από την ισοπαλία στην Λάρισαν. Συν τα νέα πρόσωπα στα οποία υπολογίζει ο Μάκης Χάβος. 

Ταχάρ, Μάλης και Λιάβας τέθηκαν στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού, ισορροπώντας κάπως τις δεδομένες απουσίες που έχει να διαχειριστεί. Συγκεκριμένα νοκ-άουτ έχουν τεθεί οι Αριγίμπι, Λουσέρο, Καβαδίας και Γιαννιώτης, αλλά και οι τιμωρημένοι Ντίας και Τσιγγάρας.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ: Άλβαρες, Γιαννακόπουλος, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν, Κνετ, Λιάβας, Μαλής, Μαρσιάλ, Μιμίτο, Μουνιέ, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντάουντα, Ντουάρτε, Ρόσα, Σιέστεντ, Ταχάρ, Τζανακάκης.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

Παναιτωλικός-ΑΡΗΣ

ΓΗΠΕΔΟ: “Γήπεδο Παναιτωλικού”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ράινχαρτ Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Δημήτρης Σαμοΐλης (Αθηνών)
4ος: Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)
ΒΟΗΘΟΣ VAR: Μιχαήλ Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής)

Προτεινόμενα Άρθρα