Ο ορεξάτος Γκάμα και η… επιβεβαίωση της κόπωσης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αν ο ΑΡΗΣ κρατάει κάτι από πλευράς προσώπων κόντρα στην Ξάνθη, η πρώτη επιλογή είναι δίχως δεύτερη σκέψη ο Μπρούνο Γκάμα.

Το ματς με τους ακρίτες σήμανε την επάνοδο του Πορτογάλου στην αγωνιστική δράση έπειτα από δέκα μέρες και τα δύο ματς που έχασε για πρωτάθλημα και Κύπελλο. 

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός ήταν ο πιο δραστήριος για τον ΑΡΗ μεσοεπιθετικά, με πολλές πρωτοβουλίες και διάθεση τόσο να απειλήσει όσο και να δημιουργήσει. 

Το γεγονός όμως ότι ήταν αρκετά ορεξάτος, δεν έχει να κάνει μόνο με την ποιότητά του. Εξίσουν σημαντική ήταν και η… απουσία του. 

Ναι μεν ο Ιβηρας άσσος ήταν τραυματίας, παράλληλα όμως είχε την ευκαιρία -έστω κι έτσι- να πάρει σημαντικές ανάσες οι οποίες λείπουν από όλους τους υπόλοιπους. Και αυτό αποδείχθηκε χθες, εάν κάποιος συγκρίνει την παρουσία του Πορτογάλου με την παρουσία των περισσότέρων κόντρα στην Ξάνθη. Στην ουσία η επιστροφή του επιβεβαίωσε την κόπωση όλων των υπόλοιπων. 

Η επόμενη εβδομάδα θα είναι η πρώτη μετά από έναν μήνα χωρίς παιχνίδι μεσοβδόμαδα. Ετσι προσφέρεται για ανάσες και για έναν ΑΡΗ πιο… φρέσκο κόντρα στον Πανιώνιο και πριν μπει στην διαδικασία πέντε αγώνων μέσα σε δύο εβδομάδες (πρωτάθλημα και Κύπελλο).

Προτεινόμενα Άρθρα