Του έχει γίνει καλή… εμμονή! (vids)

από AllAboutARIS

Δύο φορές έφυγε με το διπλό από τα Πηγάδια και τώρα ετοιμάζεται να κάνει δύο τις νίκες επί της Ξάνθης και στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο ΑΡΗΣ έχει μπροστά του το παιχνίδι της Πέμπτης για την 20η αγωνιστική της Superleague απέναντι στην Ξάνθη εντός έδρας, την οποία αντιμετωπίζει για 4η φορά τη φετινή σεζόν.

Είναι αλήθεια ότι οι κιτρινόμαυροι έχουν πάρει ολοκληρωτικά τον… αέρα των Ξανθιωτών αφού κατέχουν το απόλυτο στα μεταξύ τους παιχνίδια φέτος. Μεθαύριο στο Κλεάνθης Βικελίδης θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν την ακριτική ομάδα για 4η φορά και να την αφήσουν πίσω τους βαθμολογικά μιας και αυτή τη στιγμή ισοβαθμούν στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.

Η αρχή έγινε στις 20/10 στα Πηγάδια στο ντεμπούτο του Μίκαελ Ένινγκ στον πάγκο της ομάδας, όταν οι κιτρινόμαυροι με γκολ του Γκάμα από το σημείο του πέναλτι έφυγαν με το διπλό.

Ακολούθησαν πρόσφατα τα δύο παιχνίδια για τους 16 του κυπέλλου όπου ο ΑΡΗΣ επικράτησε δις της αντιπάλου του (0-1 στην Ξάνθη με Ιντέγε και 2-1 στη Θεσσαλονίκη με Σάσα και πάλι Ιντέγε) για να έρθει τώρα και η τρίτη μεταξύ τους αναμέτρηση μέσα στο 2020.

Πάντως το νικηφόρο σερί του ΑΡΗ κόντρα στην Ξάνθη τρέχει από αρκετά πιο πίσω, καθώς πέρυσι την κέρδισε επίσης δύο φορές στο πρωτάθλημα, με διπλό 0-1 στα Πηγάδια και την 7αρα στο Βικελίδης την τελευταία αγωνιστική.

Θυμηθείτε παρακάτω μέσω της Yellow TV τις φετινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων:

Προτεινόμενα Άρθρα