Τηλεφώνημα Κοβάσεβιτς σε Μπράβο: "Είμαστε φίλοι"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι δήλωσε ο παλαίμαχος φορ αλλά και ο άλλοτε στόπερ της Ρεάλ για την πολύκροτη υπόθεση

Η επίθεση με πυροβολισμούς στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, προ ολίγων ημερών, απασχόλησε έντονα τον ελληνικό Τύπου αλλά και ΜΜΕ στην Σερβία.

Τα σενάρια που άρχισαν να αναπτύσσονται ενέπλεξαν τον Ραούλ Μπράβο στην όλη υπόθεση. Σενάρια τα οποία ξεκίνησαν από τους Σέρβους και καταρρίπονται από τους πρωταγωνιστές.

Η “El Mundo Deportivo” φιλοξενεί δήλωση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, σημειώνοντας στο δημοίσευμά της ότι ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού επικοινώνησε με τον Μπράβο μετά τα δημοσιεύματα των συμπατριωτών του.

“Είμαστε φίλοι”, ανέφερε ο Κοβάσεβιτς στην τοποθέτησή του, την ώρα που η “Marca” φιλοξενεί δηλώσεις του Ραούλ Μπράβο. 

“Πρόκειται για σενάρια που επηρεάζουν εμένα και την οικογένειά μου και μας πληγώνουν. Με πήρε τηλέφωνο ο Ντάρκο και με ρώτησε πως είμαι με όλα αυτά που γράφονται. Έχουμε πολύ καλή σχέση. Δεν έχει καμία βάση αυτό το ρεπορτάζ. Ακόμα και για το Netflix θα ήταν υπερβολικό ένα τέτοιο σενάριο σαν αυτό που έφτιαξαν εδώ. Το έβγαλε ένα ροζ έντυπο στη Σερβία: ότι εγώ έδωσα εντολή για την δολοφονία του Κοβάσεβιτς. Θέλουν να πουλήσουν και αυτό πούλησε. Η σχέση μου με τον Ντάρκο είναι πάρα πολύ καλή. Ξαναλέω ότι είναι μια τρέλα, είναι σενάριο χωρίς καμία βάση”.

Ο Ισπανός αναφέρθηκε και στην υπόθεση των στημένων, εμμένοντας στις αρχικές του θέσεις. “Ελπίζω ότι θα φανούν με αποδείξεις όλα αυτά για τα οποία δίνουμε μάχη”, δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Προτεινόμενα Άρθρα