Μέλος της ΕΕΑ: "Η υπόθεση αναβλήθηκε για να μην δημιουργηθεί καμία αμφισβήτηση"

από Γιώργος Γκάτος

Η εκδίκαση της υπόθεσης πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης πήρε νέα αναβολή για την Πέμπτη 16/1 στις 10 το πρωί, καθώς η ακριτική ομάδα δεν κατάλαβε τον λόγο που είχε κληθεί στην Επιτροπή.

Κατά την έξοδο από την αίθουσα της ΕΕΑ, το μέλος της Επιτροπής, Ηλίας Αρκούδης, αναφέρθηκε στον λόγο που πάρθηκε η απόφαση αναβολής, τονίζοντας ότι το αίτημα της ακριτικής ομάδας έγινε δεκτό προκειμένου να μην υπάρξει καμία αμφισβήτηση στην απόφαση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Αναβλήθηκε η υπόθεση για την Πέμπτη το πρωί, για έναν τυπικό λόγο. Ότι η Ξάνθη πιστεύει πως δεν φαίνεται σαφώς ότι κλήθηκε για την παράγραφο 9, του άρθρου 69, παρότι κατά τη γνώμη μας προκύπτει. Όμως για να μη δημιουργηθεί οποιοδήποτε θέμα αμφισβήτησης ή τυπικότητας στο μέλλον, γι’ αυτό αναβάλαμε και θα γίνει καινούργια κλήτευση για την Πέμπτη 16/1, για να υπάρχει καμία αμφισβήτηση τυπικότητας. Αυτό μόνο για λόγους τυπικότητας, παρότι εμείς πιστεύουμε ότι είναι καλυμμένο το θέμα, αλλά για να μη δημιουργηθεί οποιοδήποτε θέμα και αμφισβητηθεί η απόφαση. Η Ξάνθη λέει ότι ενώ έχει κληθεί για τα άλλα άρθρα, για το πιστοποιητικό πώς δόθηκε, για τη μετάβαση μετοχών, δεν φαίνεται σαφώς ότι κλήθηκε και για την πολυιδιοκτησία”.

Πηγή: to10.gr

Προτεινόμενα Άρθρα