Μομέντουμ και κούραση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σήμερα οι τελικές αποφάσεις του Ένινγκ για το παιχνίδι με τους Θεσσαλούς

Το σερί των αγώνων του ΑΡΗ συνεχίζεται χωρίς ανάσα, αφού πριν καλά-καλά καταλαγιάσει η κουβέντα για το ματς Κύπελλο στην Ξάνθη “έρχεται” αυτό με την Λάρισα. 

Ο θεσμός του Κυπέλλου μπαίνει για την ώρα στην άκρη, με τους “κιτρινόμαυρους” να ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους εν όψει της αυριανής αναμέτρησης (11/01, 19:30) στην έδρα των Θεσσαλών. 

Η σημερινή ημέρα θα είναι αυτή στην οποία θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις του Μίχαελ Ένινγκ, ο οποίος έχει να διαχειριστεί δύο δεδομένα. Το μομέντουμ του σχήματος που έχει σταθεροποιήσει αλλά και την δεδομένη κούρααση. 

Η ενδεκάδα των τελευταίων αγωνιστικών είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, έχοντας παράλληλα πολύ καλή ψυχολογία μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Παράλληλα όμως υπάρχει και κούραση, η οποία διαφέρει όμως από ποδοσφαιριστή σε ποδοσφαιριστή. 

Για παράδειγμα Λάρσον και Γκάμα ήταν στοχευμένες αλλαγές κόντρα στην Ξάνθη, ώστε να διατηρηθούν “φρέσκοι” εν όψει Λάρισας. Το ίδιο ισχύει και με τον Ιντέγε αλλά και με τον Βέλεθ, ο οποίος όμως “έβγαλε” όλο το 90λεπτο στα Πηγάδια. 

Με τα παραπάνω δεδομένα φαντάζει πολύ πιθανό ο Ένινγκ να μην αλλάξει κάτι στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει αύριο στην “AEL FC Arena”, δίνοντας πάλι ανάσες στην ροή του ματς όπως και στο παιχνίδι Κυπέλλου που ακολουθεί κόντρα στην Ξάνθη. Δεν αποκλείεται βέβαια στο τέλος να προχωρήσει σε κάποιες διαφοροποιήσεις, οι οποίες όμως δεν θα ξεπεράσουν τις 2-3. 

Οι τελικές αποφάσεις, μετά την σημερινή προπόνηση…

Προτεινόμενα Άρθρα