Κάτι "παίζει" με Σούντγκρεν

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ολα ανοικτά για τον Σκανδιναβό μπακ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να φέρει και πρόταση.

Εδώ και καιροί είναι δεδομένα τα ονόματα των παικτών που δεν υπολογίζονται, όπως αυτά των Ντουάρτε, Μενέντεθ ή Κωνσταντινίδη. Χωρίς όμως να είναι και τα μοναδικά. 

Οπως είχε σημειώσει το AllAboutARIS το προηγούμενο διάστημα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εκπλήξεις μέσα στον Ιανουάριο όσον αφορά το ρόστερ. Αν και για μία συγκεκριμένη περίπτωση παίκτη, ίσως να μην αποτελεί πλέον έκπληξη. Και ο λόγος για τον Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Ο Σουηδός βρίσκεται εκτός αποστολής στα τελευταία παιχνίδια, χωρίς να συντρέχει κάποιος ιατρικός λόγος.Γίνεται λοιπόν αρκετά ξεκάθαρο πλέον ότι αυτήν την περίοδο δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή, ειδικά από την στιγμή κιόλας που ο Μίχαελ Ένινγκ έχει εμπιστευτεί στον Λίντσεϊ Ρόουζ το δεξί άκρο της άμυνας του. 

Δεν είναι βέβαια μόνο το αγωνιστικό αφού υπάρχουν και άλλα ζητήματα εκτός γηπέδου και με επίκεντρο το οικονομικό. Τον περασμένο Νοέμβριο ο Σουηδός βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας και προς έκπληξη των υπαλλήλων ζήτησε να πληρωθεί την δόση του Ιανουαρίου, σύμφωνα με πληροφορίες. Όταν ρωτήθηκε για ποιό λόγο θέλει να πληρωθεί τόσο νωρίς, επικαλέστηκε την συμφωνία που είχε κάνει το περασμένο καλοκαίρι με αυτούς που διαπραγματεύτηκε προκειμένου να έρθει στην ομάδα. 

Ο ΑΡΗΣ βέβαια δεν ήταν ενήμερος για κάτι τέτοιο, τονίζοντας στον παίκτη ότι θα πληρωθεί όταν γίνει το ίδιο και με τους υπόλοιπους. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να δώσει ο παίκτης συνέντευξη σε ΜΜΜΕ της πατρίδας του, υποστηρίζοντας ότι είναι απλήρωτος. Βάσει όμως της συμφωνίας που είχε κάνει και όχι βάσει της μισθοδοσίας με την οποία πληρώνονται όλοι.

Είναι πλέον κατανοητό ότι όλα είναι ανοικτά όσον αφορά το μέλλον του στην ομάδα, ειδικά από την στιγμή κιόλας που πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως φέρει πρόταση ο ίδιος ο παίκτης. Μένει να φανεί μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου ποια θα είναι εν τέλει η κατάληξη της συνεργασίας των δύο πλευρών. Εάν δηλαδή θα αλλάξουν τα δεδομένα και θα συνεχίσουν μαζί ή αν θα χωρίσουν οι δρόμοι τους. 

Προτεινόμενα Άρθρα