Η ώρα του Κυπέλλου!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά θέλουν απόψε οι παίκτες του Ένινγκ.

Ηρθε λοιπόν η ώρα να μπει στο φετινό “κάδρο” για τον ΑΡΗ και το Κύπελλο Ελλάδος. Η μεγάλη πρόκληση της ομάδας για φέτος, μετά τον στόχο της Ευρώπης. 

Απόψε στις 21:30 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, Cosmote Sport) οι “κιτρινόμαυροι” αντιμετωπίζουν την Ξάνθη στα Πηγάδια, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την φάση των “16” της διοργάνωσης. 

Η πρόκριση είναι ο αυτονόητος στόχος για την ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ, την οποία θα προσπαθήσει να “καθαρίσει” από σήμερα εφόσον της “βγει” το ματς.

ΑΡΗΣ: Με προβλήματα και ροτέισον

Ο Μίχαελ Ένινγκ κλήθηκε να διαχειριστεί ακόμη μία απουσία εν όψει Ξάνθης, μετά από αυτήν του τραυματία Μάρτιν Τόνσο. Ο Νικολά Ντιγκινί ήταν το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, μένοντας εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων στην γάμπα. Στην Θεσσαλονίκη έμεινε και ο Ντάνιελ Σούντγκρεν ενώ Τσιλιγγίρης και Μπακούτσης είναι τα νέα πρόσωπα.

Ο προπονητής του ΑΡΗ καλείται να διαχειριστεί το δεύτερο από τα τρία ματς της ομάδας σε διάστημα επτά ημερών. Κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανές και κάποιες αλλαγές σήμερα, προκειμένου να “φρεσκάρει” κάπως την ομάδα. 

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Τσιλιγγίρης, Rose, Fran Velez, Hugo Souza, Larsson, Bruno Gama, Matilla, Mancini, Lucas Sasha, Ideye, Abou Ba, Korhut, Martinez, Durmishaj, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης.

ΞΑΝΘΗ: Πήρε ψυχολογία και πάει για την έκπληξη

Οι Θρακιώτες ανάσαναν την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος, επικρατώντας της ΑΕΛ με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή. Ένα αποτελέσμα το οποίο τους έδωσε ψυχολογία, την οποία θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν κόντρα στον ΑΡΗ για να κάνουν την έκπληξη. 

Ο Γιώρργος Παράσχος άφησε εκτός τον τερματοφύλακα Αμπάντ, όπως επίσης τον Ντίρεσταμ και τον Ντε Λούκας

Η αποστολή της Ξάνθης: Στεπάνοβιτς, Μπέντο, Μπαξεβανίδης, Φασίδης, Σόσα, Κασάδο, Θυμιάνης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Μαλεζάς, Μουλέν, Κοβάσεβιτς, Τερκί, Καμαρά, Μπαριέντος, Τζουρίτσκοβιτς, Ντε Αμορίμ, Εντουάρντο, Στάρτζεον, Κάστρο, Φοσέ.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ξάνθη-ΑΡΗΣ

Γήπεδο: “Ξάνθη ARENA” 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης)

ΒΟΗΘΟΙ: Γιώργος Χατζηνάκος (Δράμας), Χρήστος Τζιότζιος (Θράκης)

4ος: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Προτεινόμενα Άρθρα