"Φουλάρει" για Ξάνθη – Αύριο η αποστολή

από AllAboutARIS

Με τον Μάρτιν Τόνσο μοναδικό απόντα από το κανονικό πρόγραμμα (διάταση στο υποκνημίδιο), ο ΑΡΗΣ συνέχισε την προετοιμασία του εν όψει Ξάνθης

Οι κιτρινόμαυροι προπονήθηκαν σήμερα ανήμερα των Φώτων στο Ρύσιο ενώ με προπόνηση αύριο το μεσημέρι ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Ξάνθη στον πρώτο αγώνα με την ακριτική ομάδα για την φάση των 16 του κυπέλλου Ελλάδος. Μετά το τέλος του αυριανού προγράμματος ο Μίκαελ Ένινγκ θα κάνει γνωστή την αποστολή που θα ταξιδέψει στην θρακική πόλη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με την Ξάνθη στην «Ξάνθη Arena» (08/01, 21:30), στο πλαίσιο της 6ης φάσης («16») του Κυπέλλου Ελλάδας της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού.

Σήμερα, Δευτέρα, ανήμερα των Φώτων, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε –επίσης- μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» με τον Μάρτιν Τόνσο (διάταση στο δεξιό υποκνημίδιο) να συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας.

Προτεινόμενα Άρθρα