"Σημαντικό που αποφασίσαμε να πρεσάρουμε – Το θέμα είναι η διάρκεια της ομάδας"

από AllAboutARIS

Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ Φραν Βέλεθ μίλησε μετά το τέλος του ματς για το σημείο που ανέκαμψε η ομάδα, έκανε χιούμορ για τη θέση του αμυντικού που αγωνίζεται ενώ τόνισε ότι είναι σημαντικό να έχουν διάρκεια.

Παράλληλα ο στόπερ της ομάδας αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στην γυναίκα του αλλά δεν θέλησε να αναφερθεί στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αμυντικός του ΑΡΗ στην κάμερα της NOVA:

Για την νίκη και αν θα την γιορτάσει στα μπουζούκια: “Γνωρίζω αλλά είναι εδώ οι οικογένεια μου και πρέπει να περάσω χρόνο μαζί της”.

Για το που αποδίδει την νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ: “Τα πρώτα 15 λεπτά δεν μπήκαμε καλά. Είναι για μένα σημαντικό που ο Κουέστα απέκρουσε το σουτ του Σφιντέρσκι. Στην συνέχεια, ανεβήκαμε ψηλά και μετά την ισοφάριση παίξαμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας”.

Για το τι αλλάζει μετά από αυτήν την νίκη: “Ήταν σημαντικό που αποφασίσαμε να πρεσάρουμε. Τα πρώτα λεπτά δεν πιέζαμε και ήμασταν χαλαροί”.

Τι σημαίνει για τον ΑΡΗ αυτή η νίκη και η 4η θέση: “Οπωσδήποτε είναι σημαντική νίκη αλλά πάντα υπάρχουν παιχνίδια που είναι εξίσου σημαντικά, όπως αυτό με την Ξάνθη για το Κύπελλο. Μας ενδιαφέρει ο θεσμός του Κυπέλλου. Το θέμα είναι η διάρκεια της ομάδας”.

Για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα: “Κάναμε κάποια λάθη αλλά με την άφιξη του προπονητή, Μίχαελ Ένινγκ, έχουμε μόνο μια ήττα. Αυτό που ψάχνουμε ως προς την διάρκεια της ομάδας, είμαστε σε καλό δρόμο”.

Για το γκολ που σημείωσε: “Μπορεί να είναι σύμπτωση αλλά όποτε έρχεται η οικογένεια μου να με δει, πετυχαίνω γκολ. Το αφιερώνω στην γυναίκα μου”.

Για το αν έχει σκεφτεί να παίξει πιο μπροστά: “Προτιμώ στόπερ. Μου αρέσει το… ξύλο”.

Για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΑΡΗ: “Θα προτιμούσα να μην κάνω κάποιο σχόλιο”.

Προτεινόμενα Άρθρα