"Ισχυρός… στα χαρτιά ο ΠΑΟΚ, πάμε για τη νίκη!"

από AllAboutARIS

Ρεαλιστικά αλλά και με μπόλικη αυτοπεποίθηση μίλησε στην κάμερα της NOVA ο Χουλιάν Κουέστα, ο οποίος είπε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ πως παρά την ποιότητα του αντιπάλου, η θέληση και η δύναμη θα παίξει πιο σημαντικό ρόλο.

Παράλληλα τόνισε για ακόμα μία φορά ότι θέλει να παραμείνει στην ομάδα και ότι οι συζητήσεις για το συμβόλαιό του θα συνεχιστούν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας του ΑΡΗ στην κάμερα της NOVA για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:

“Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. Είναι ένα παιχνίδι που το περιμένουμε με μεγάλο ενθουσιασμό, είναι σημαντικό και θέλουμε φυσικά όσο τίποτα άλλο τη νίκη”

Για το που εστιάζουν ενόψει ντέρμπι: “Το δυνατό μας στοιχείο είναι το γήπεδό μας, είμαστε δυνατοί εκεί. Έχουμε θέληση για τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ είναι ισχυρός στα χαρτιά, δεν μας επηρεάζει αυτό. Εμείς πάμε για τη νίκη.

Τα ντέρμπι είναι παιχνίδια που έχουν τη δική τους λογική, δεν είναι μόνο ψυχολογία και στατιστική. Η θέληση, η δύναμη και ποιος θα βρεθεί σε καλή μέρα παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο. Εμείς από την πλευρά μας αισθανόμαστε έτοιμοι.”

Και συνέχισε σχετικά με το ντέρμπι: “Ξέρουμε ότι έχουμε απέναντί μας μια πολύ ισχυρή ομάδα, με τεράστιο μπάτζετ. Εμείς πρέπει να παίξουμε ως σύνολο, ομαδικά, να κλείσουμε τους χώρους, να μην πάρει υπεροχή ο ΠΑΟΚ με την ποιότητά του. Έχουμε και εμείς όμως ποιότητα και μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν. Μπορούμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι όσο δύσκολο και αν φαίνεται.”

Για το συμβόλαιό του: “Δεν υπάρχει ακόμα κάτι. Επικεντρωνόμαστε στο ντέρμπι τώρα, θα τα δούμε στο μέλλον αυτά. Είμαι ευτυχισμένος εδώ στη Θεσσαλονίκη, φυσικά και θέλω να μείνω, το είπα και δημόσια. Δεν αρκεί μόνο αυτό, θα δούμε στο μέλλον με τις συζητήσεις που θα γίνουν”

Προτεινόμενα Άρθρα