Προετοιμασμένος…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αργά το βράδυ της Πρωτοχρονιάς βγήκε τελικά ο… λευκός καπνός από την πλευρά των διαιτητών. Και έτσι η αγωνιστική του ερχόμενου Σαββατοκύριακου θα διεξαχθεί κανονικά.

Αυτό για τον ΑΡΗ σημαίνει ότι από σήμερα θα μπει στην τελική ευθιεία η προετοιμασία του για το ντέρμπι του Σαββάτου (04/01) κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Μπορεί τις προηγούμενες μέρες όλα να ήταν στον “αέρα”, όμως οι παίκτες δούλευαν καθημερινά έχοντας ως δεδομένο ότι θα αγωνιστικού κανονικά το επόμενο Σαββατοκύριακο. Οπως και θα γίνει. 

Για τον λόγο αυτό υπήρξε άλλωστε προπόνηση τόσο την Παραμονή όσο και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, με την ομάδα να ανεβάζει από χθες ρυθμούς εν όψει του επερχόμενου ντέρμπι. 

Χαμόγελα για Ντιγκινί, αναμονή για Τόνσο

Το ευχάριστο για τον Ένινγκ ήρθε χθες με την επιστροφή του Νικολά Ντιγκινί στις προπονήσεις. Ο Γερμανός όμως είδε τον Μάρτιν Τόνσο να μην προπονείται λόγω ενοχλήσεων στην γάμπα η οποία τον έχει ταλαιπωρήσει αρκετά στο παρελθόν. Για αυτό και αυτόματα τίθεται θέμα όσον αφορά την παρουσία του στο ματς του Σαββάτου. 

Εάν ο Αργεντινός επανέλθει σήμερα στις προπονήσεις, τότε θα είναι στην διάθεση του Ένινγκ. Σε διαφορετική περίπτωση οι πιθανότητες θα μειωθούν ακόμα περισσότερο.

Προτεινόμενα Άρθρα