Μεταγραφές και… πρόγραμμα Γενάρη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Ιανουάριος που έρχεται είναι ήδη αρκετά… γεμάτος για τον ΑΡΗ αγωνιστικά, την ώρα που μένει να φανεί εάν θα ισχύσει το ίδιο και μεταγραφικά.

Τα δύο αυτά φυσικά συνδέονται στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας, γνωρίζοντας τις απαιτήσεις του επόμενου μήνα και πόσα μπορεί να κρίνει όσον αφορά τους στόχους της ομάδας. 

Ο ΑΡΗΣ θα κληθεί να δώσει επτά παιχνίδια τον Ιανουάριο -πέντε πρωταθλήματος και δύο Κυπέλλου- και μέσα σε λιγότερο από 30 μέρες. Για την ώρα έχει ένα ποιοτικό σύνολο αλλά με συγκεκριμένες επιλογές αφού είναι ξεκάθαρο πλέον ποιοι παίκτες δεν υπολογίζονται και οι επιλογές του Μίχαελ Ένινγκ είναι πλέον αρκετά συγκεκριμένες. 

Το ιδανικό για τον Γερμανό τεχνικό θα είναι να δει τις επιλογές του να αυξάνονται και να γίνει πιο εύκολη η διαχείριση ενός μήνα στην διάρκεια του οποίου η ομάδα θα δίνει δύο ματς την εβδομάδα. 

Για να γίνει αυτό βέβαια εννοείται ότι πρέπει να υπάρξουν αποχωρήσεις. Και στον ΑΡΗ δεν έχουν καμία διάθεση να χρεώσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα μετά τα λάθος ανοίγματα του περασμένου καλοκαιριού. 

Προτεινόμενα Άρθρα