Ινφαντίνο: "Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ θα αλλάξει τη γνώμη του κόσμου για την περιοχή"

από AllAboutARIS

Κατά καιρούς έχουν εκφραστεί μία σειρά από αμφιβολίες σχετικά με το κατά πόσο το Κατάρ μπορεί να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου του 2022

Ωστόσο, ο Τζιάνι Ινφαντίνο -βλέποντας και τα έργα να προχωρούν με εντυπωσιακούς ρυθμούς- είναι απόλυτα σίγουρος ότι το κράτος της Μέσης Ανατολής θα καταφέρει να… κερδίσει το στοίχημα, σε τέτοιο επίπεδο μάλιστα, που θα αναγκάσει αρκετούς να αναθεωρήσουν τη γνώμη τους για την περιοχή.

“Το προχωρημένο στάδιο υλοποίησης είναι σαφές για όλους. Έχω συμμετάσχει στη διοργάνωση μεγάλων ποδοσφαιρικών αγώνων τα τελευταία 20 χρόνια και μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι το Κατάρ -με λιγότερα από τρία χρόνια να απομένουν (σ.σ.: πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου)- βρίσκεται σε ένα προχωρημένο στάδιο, που δεν έχω ξαναδεί στο παρελθόν.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 θα είναι ένα πραγματικά ξεχωριστό γεγονός, το οποίο θα είναι το πρώτο τέτοιου είδους που θα λάβει χώρα στη Μέση Ανατολή και το οποίο είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξει κάπως την αντίληψη των ανθρώπων για την περιοχή”, τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Διεθνούς Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα