Ο "πονοκέφαλος" του άξονα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τα πιθανά σενάρια για την ενδεκάδα του ΑΡΗ

Ο ΑΡΗΣ ταξίδεψε χθες πάνοπλος στην Αθήνα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μία αποστολή με αρκετά νέα πρόσωπα και ένας φυσιολογικός “πονοκέφαλος” που δημιουργείται για τον Μίχαελ Ένινγκ. 

H επάνοδος του Σούντγκρεν δεν σημαίνει ότι θα επιστρέψει και σίγουρα στην ενδεκάδα, με τον Λίντσεϊ Ρόουζ να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Σουηδού για το δεξί άκρο της άμυνας. Μία επιλογή που αν τελικά γίνει, θα σημαίνει ότι Βέλεθ- Δεληζήσης θα μείνουν στα στόπερ, με τον Κόρχουτ στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Κουέστα στο τέρμα. 

Το μεγάλο ενδιαφέρον έχει να κάνει κυρίως με τις επιλογές του Γερμανού από τον άξονα και μπροστά, όπου επιστρέφει ο Χαβιέ Ματίγια και υπάρχει η καλή εμφάνιση του Μάρτιν Τόνσο κόντρα στον Βόλο. 

Τα επικρατέστερα σενάρια είναι δύο. Το πρώτο είναι να διατηρηθεί η ενδεκάδα του αγώνα με τον Βόλο και το άλλο να μείνει στον πάγκο ο Λάρσον και να μπει στην ενδεκάδα ο Ματίγια, ώστε ο ΑΡΗΣ να ενισχύσει το κέντρο του απέναντι στον ποιοτικό άξονα του Παναθηναϊκού. Κάτι που συνεπάγεται και αλλαγή συστήματος. 

Από εκεί και πέρα ο Σάσα είναι η σίγουρη παρουσία στα χαφ, με τους Φετφατζίδη-Γκάμα στα εξτρέμ και τον Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης. 

Προτεινόμενα Άρθρα