Σαράντα λεπτά, ένα αποτέλεσμα

από Αντώνης Γκάτζιος

Έχει δοθεί αρκετές φορές φέτος ο χαρακτηρισμός "τελικός" σε έναν αγώνα του ΑΡΗ, όμως εδώ που έφτασε η κατάσταση η σημερινή (21/12, 15:45, ΕΡΤPLAY3, ζωντανά στον Libero 107.4 αναμέτρηση με το Λαύριο στο "Nick Galis Hall" δεν έχει άλλο αποτέλεσμα για τους "κιτρινόμαυρους".

Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται μόνος τελευταίος στη βαθμολογία, έχοντας κάνει επώδυνες ήττες στην έδρα του και ακόμα μία θα τον βάλει για τα καλά στα σχοινιά. Έτσι, η νίκη είναι η μοναδική σκέψη του Σάββα Καμπερίδη και των παικτών του, ώστε να πάρουν μία βαθμολογική ανάσα εν όψει του δεύτερου γύρου.

Η αποστολή του ΑΡΗ δε θα είναι εύκολη, αφού το Λαύριο είναι η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, έχοντας ήδη έξι νίκες (τις τρεις εκτός έδρας) και όντας στην 5η θέση της βαθμολογίας. Όμως ο ΑΡΗΣ παίζει για τη… ζωή του και σε τέτοιες περιπτώσεις, τα αγωνιστικά μπαίνουν πολλές φορές σε δεύτερη μοίρα. Οι παίκτες του ΑΡΗ πρέπει να μπουν στο παρκέ «με το μαχαίρι στα δόντια», να παίξουν «σκυλίσια» άμυνα και να δείξουν από την αρχή στον αντίπαλο ποιος είναι το «αφεντικό» της αναμέτρησης.

Το ευχάριστο για τον ΑΡΗ είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα παίξει πλήρης. Η νέα «φωτιά» που πήγε να ανάψει με τον Τζέιλεν Μόρις έσβησε γρήγορα. Χθες έγιναν κάποιες πληρωμές, την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν κι άλλες και οι παίκτες φέρονται συγκεντρωμένοι στο μοναδικό στόχο για το σημερινό ματς: Τη νίκη.

Προτεινόμενα Άρθρα