"Ετοιμος να παίξω – Μόνο νίκη γιατί έχω ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά"

από AllAboutARIS

Ο Μιχάι Κόρχουτ στις δηλώσεις του από το Ρύσιο εν όψει της αναμέτρησης με τον Βόλο ανέλυσε το πρόβλημα του ΑΡΗ και γιατί δεν έρχονται οι νίκες ενώ μίλησε και για τον τραυματισμό του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ούγγρος αμυντικός του ΑΡΗ στην κάμερα της NOVA:

Για το ματς με Βόλο: “Έχουμε ολοκληρώσει την προετοιμασία μας, ξέρουμε ότι θεωρητικά είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Βόλο ωστόσο πρέπει να το αποδείξουμε. Είχαμε χάσει και στο πρώτο ματς, πρέπει να πάρουμε την ρεβάνς, πρέπει να επανορθώσουμε. Όπως και να έχει πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε γιατί έχω ξεχάσει την τελευταία φορά που το κάναμε.”

Για τον Βόλο και ότι προέρχεται από νίκη: “Ο Βόλος είναι μια ομάδα με νεαρούς παίκτες που δεν είναι ιδιαίτερα έμπειροι, σίγουρα δεν έχουν το άγχος αλλά εμείς. Μπορούμε όμως να το διαχειριστούμε και ευελπιστούμε σε μια καλή εμφάνιση και νίκη για να δώσουμε χαρά και στον κόσμο μας.”

Τι έλειψε από τον ΑΡΗ τα προηγούμενα παιχνίδια και δεν ήρθαν οι νίκες: “Δεν ξέρω να απαντήσω επακριβώς, στην ουσία μας λείπουν τα γκολ. Σε κάποια ματς έχουμε έλλειψη συγκέντρωσης, σε κάποια ματς “κοιμόμαστε” στην αρχή και ξυπνάμε αργά και έρχονται τα γκολ. Αυτοί είναι κάποιοι από τους λόγους που δεν νικάμε αλλά δεν μπορούμε να το αναλύσουμε παραπάνω.”

Για το αν είναι έτοιμος μετά τον τραυματισμό του: “Ναι δεν νιώθω καμία ενόχληση, συνεπώς είμαι έτοιμος να παίξω την Πέμπτη.”

Προτεινόμενα Άρθρα