Τα… χρωστούμενα και η ευκαιρία

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δεύτερη συνάντηση των δύο ομάδων, μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα.

ΑΡΗΣ και ΑΕΚ ξανά αντιμέτωποι…

Δεν πέρασε καλά-καλά ένας μήνας από το εκ αναβολής ματς του πρώτου γύρου, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται απόψε στο ΟΑΚΑ για την 21η αγωνιστική της Super League (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS1).

Δεν πρόκειται μόνο για ντέρμπι γοήτρου αφού είναι επίσης βαθμολογικό, με την Ένωση να είναι στη 2η θέση (40β.) και τον ΑΡΗ έναν βαθμό πίσω (39β.).

Αμφότερες οι ομάδες έχουν το κίνητρο της νίκης ώστε να βρεθούν μόνες στη 2η θέση, με τον ΑΡΗ ειδικά να βλέπει το ματς ωε ευκαιρία λόγω της δικής του κατάστασης απέναντι σε αυτήν της ΑΕΚ.

ΑΡΗΣ: Προετοιμασία… στην Αθήνα

Το πρόγραμμα διαμορφώθηκε έτσι που ανάγκασε τον ΑΡΗ να παραμείνει στην Αθήνα μετά το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα προπονήθηκε τις τελευταίες δύο μέρες στην πρωτεύουσα, χωρίς να προκύπτουν ιδιαίυτερα προβλήματα για τον Μάντζιο που πήρε όλους τους παίκτες μαζί του από την περασμένη Τετάρτη. 

Ο Έλληνας τεχνικός είναι πιθανό να πάρει στην αποστολή του ματς τους Μήτρογλου-Μαντσίνι και ανάλογα με την εξέλιξη του ματς δεν αποκλείεται να τους χρησιμοποιήσει. 

Η αποστολή του ΑΡΗ: Κουέστα, Μπουσέ, Σιαμπάνης, Γκαρσία, Γκάνεα, Γκάμα, Μπρούνο, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Μπεναλουάν, Ροζ, Σάσα, Ματίγια, Κάτσε, Σάντε Σίλβα, Μαντσίνι, Τζέγκο, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

ΑΕΚ: “Πληγωμένη” στο ντέρμπι

Αγωνιστικά αλλά και εσωτερικά προβλήματα αντιμετωπίζει τα τελευταία 24ωρα ΑΕΚ και μετά την ήττα στο Κύπελλο από τον Απόλλωνα Σμύρνης. 

Γαλανόπουλος και Σάκχοφ τραυματίστηκαν στη Ριζούπολη και μαζί με τους Μπακάκη και Σβάρνα αποτελούν τις σίγουρες απουσίες του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός πήρε στην απσοτολή τους Μάνταλο και Λάτσι, χωρίς όμως να είναι σίγουρη και η παρουσία τους στην ενδεκάδα.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες , Μάνταλος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

-21η αγωνιστική Super League

-AEK-ΑΡΗΣ (19:30)

ΓΗΠΕΔΟ: “ΟΑΚΑ”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Άντρις Τρεϊμάνις (Λετονία)
ΒΟΗΘΟΙ: Χάραλντς Γκουτερμάνις (Λετονία), Αλεκσέι Σπασιονίκοβς (Λετονία)
4ος: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Ρομπ Ντιέμπερνικ (Ολλανδία)
ΒΟΗΘΟΣ VAR: Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

Προτεινόμενα Άρθρα