Οι προτεραιότητες στις αποχωρήσεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οσο πλησιάζει ο Ιανουάριος τόσο μεγαλώνει το ενδιαφέρον και για τις κινήσεις του ΑΡΗ στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η ιδιαιτερότητα βέβαια στην περίπτωση του ΑΡΗ είναι ότι πρώτα θα πρέπει να υπάρξουν αποχωρήσεις προκειμένου οι άνθρωποι της ομάδας να προχωρήσουν με την ενίσχυση του ρόστερ. 

Οι προτεραιότητες σε αυτό το κομμάτι είναι τρεις και λίγο-πολύ γνωστές. Δηλαδή οι Λίριν Ντουάρτε, Άλεξ Μενέντεθ και Δημήτρης Κωνσταντινίδης. Τρεις παίκτες των οποίων η σταθερή απουσία από τα πλάνα του Ένινγκ μαρτυράει και ότι δεν υπολογίζονται. 

Η απόφαση για την αποχώρησή τους έχει παρθεί εδώ και περίπου έναμ μήνα, με τον ΑΡΗ να ψάχνει και ο ίδιος ομάδες για αυτούς ώστε να είναι πιο εύκολη η αποχώρησή τους και παράλληλα να γίνει με το μικρότερο δυαντό κόστος. 

Οι περιπτώσεις των μπακ είναι οι πιο εύκολες από την στιγμή που διανούν τον τελευταίο χρόνο των συμβολαίων τους. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα σε αυτήν του Κωνσταντινίδη υπάρχει ειδικός όρος στο συμβόλαιό του που δίνει στον ΑΡΗ το δικαίωμα να το λύσει ο ίδιος. Όσον αφορά τον Ντουάρτε, ο ατζέντης του είναι ήδη ενήμερος και έχει αρχίσει ήδη κρούσεις σε ομάδες του εξωτερικού αλλά και της Ελλάδας. 

Όταν ολοκληρωθούν αυτές οι υποθέσεις θα πάρουν σειρά οι πρώτες προσθήκες παράλληλα με την πιθανή πρόθεση για κάποιες ακόμα αποχωρήσεις. Δηλαδή από την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας και την προσπάθεια αποσυμφόρησης τόσο αυτής όσο και του αγωνιστικού μπάτζετ. 

Προτεινόμενα Άρθρα