Εύκολη πρόκριση για Παναιτωλικό

από Αντώνης Γκάτζιος

Μετά το 4-0 εκτός έδρας, ο Παναιτωλικός επικράτησε και στην έδρα του επί του Ιάλυσου, αυτή την φορά με 5-1, με αποτέλεσμα να πάρει εύκολα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τυπική διαδικασία αποδείχθηκε το ζευγάρι του Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Ιάλυσο, με την ομάδα του Αγρινίου να περνάει στην επόμενη φάση με σχετική ευκολία. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν σήμερα με το βαρύ 5-1, ενώ και στην πρώτη αναμέτρηση είχαν επικρατήσει με 4-0 στην έδρα της ομάδας από την Ρόδο.

Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός να έμεινε στο 0-0, ωστόσο στην επανάληψη σημείωσε πέντε τέρματα. Το γκολ της τιμής από τον Ιάλυσο πέτυχε ο Μαρσέλο Τροΐζι.
 
Στο δεύτερο μέρος, ο Παναιτωλικός μπήκε μπροστά στο σκορ στο 56’, με τον Πάρρα να βγάζει την σέντρα, ο Ντουάρτε με κεφαλιά πάσα βρήκε τον Μπαΐροβιτς και ο τελευταίος προ κενής εστίας έβαλε την ομάδα του μπροστά. Ένα λεπτό αργότερα, ο Παναιτωλικός διπλασίασε τα τέρματα του, με τον Μπαΐροβιτς να περνάει τον Ντίαζ, ενώ στη συνέχεια “έσπασε” την μπάλα στην περιοχή και ο Μιμίτο με πλασέ έγραψε το 2-0.

Στο 64’ οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και μετά από αυτογκόλ του Τζελάι, ενώ το 4-0 διαμόρφωσε από την άσπρη βούλα ο Μπαϊροβιτς στο 73΄. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ιάλυσος μείωσε στο σκορ με τον Μαρσέλο Τροΐζι, ενώ το τελικό 5-1 πέτυχε στο 85’ ο Γιοβάνοβιτς.

Παναιτωλικός: Γιαννακόπουλος, Γιοβάνοβιτς, Μιμίτο, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντουάρτε, Παρράς, Γιαννιώτης, Ρομάν, Λιάβας, Σιέσεντ.

Ιάλυσος: Χειμωνέττος, Τερζίου, Χειμωνέττος Κ., Χατζηδίμπας, Μαραγκουδάκης, Σερτζίνιο, Νατσιόπουλος, Αυγενικού, Τζελάι, Πετράκης, Γιώργου.

Προτεινόμενα Άρθρα