Φουλ του…ξενερώματος!

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ πέταξε δύο ακόμα βαθμούς κόντρα στην Λαμία και η ευθύνη είναι απόλυτα δική του. Δεν φταίει κανένας Βρέσκας, έστω και αν έπαιζε την Λαμία σαν να ήταν η ΑΕΚ.

Στην ουσία του πράγματος βέβαια πρέπει να αντιληφθεί και η διοίκηση ότι σε συγκεκριμένα ματς δεν θα παίζει μόνο με τον αντίπαλο της…ημέρας, αλλά και τους λοιπούς ενδιαφερόμενους. Ο ΑΡΗΣ οφείλει να κερδίζει ακόμα και αν ο ρέφερι διαμορφώνει ιδανικές συνθήκες για τους φιλοξενούμενους στο μας. Στην τελική 5 ανάποδα φάουλ ή το να επιτρέπει τις…κλωτσιές δεν σημαίνει ότι και πάλι με 2 φάσεις(3 συνολικά σουτ!!!) θα κάνει ο αντίπαλος 2 γκολ (το ένα ακυρώθηκε ορθώς ως οφσάιτ) και εσύ με 22 τελικές θα χτυπάς πάλι τα δοκάρια.

Ο ΑΡΗΣ κόντρα στην Λαμία ξενέρωσε για μία ακόμα φορά τον κόσμο του. Πάνω που πήρε τα…πάνω του με την εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ, είδε τα ίδια συμπτώματα αφέλειας και επιπολαιότητας στην τελική προσπάθεια. Παράλληλα όμως χθες όσοι έχουν αντίληψη από το ποδόσφαιρο κατάλαβαν το τι κάνει ο Ιντέγε μέσα στο παιχνίδι. Πόσους διαδρόμους ανοίγει, πόσο πιο εύκολο γίνεται το ματς για τους ακραίους, πόσο πιο γρήγορη είναι η ανάπτυξη του ΑΡΗ. Γιατί χθες όταν ο Μάντζιος με την είσοδο του Βύντρα έβαλε το…λεωφορείο μπροστά από τα καρέ της ομάδας του, είτε έπρεπε τις 3-4 κλασικές ευκαιρίες να τις κάνεις γκολ, είτε να δημιουργήσεις περισσότερες ευκαιρίες με την ποιότητα των παικτών σου. Ο ΑΡΗΣ δεν έκανε γκολ το δοκάρι του Μπα, το τετ-α-τετ του Γκάμα, το σουτ του Φέτφα και πέταξε 2 βαθμούς.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια του blog

Προτεινόμενα Άρθρα