Δημούτσος: "Σταθήκαμε τυχεροί για το γκολ που πετύχαμε"

από Γιώργος Γκάτος

Ο Ελίνι Δημούτσος μίλησε για το πλάνο της Λαμίας, την έλευση του Μάντζιου και την προσέγγιση στο σημερινό παιχνίδι

Για το παιχνίδι με τον ΑΡΗ: “Θεωρώ ότι μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Πετύχαμε ένα γκολ το οποίο ακυρώθηκε σωστά. Μετά πετύχαμε ακόμα ένα, αλλά φάνηκε η ποιότητα του ΑΡΗ αμέσως μετά”.

Για την εξέλιξη του παιχνιδιού: “Είχαμε κάποια προβλήματα και από το 30′ λεπτό και μετά ο ΑΡΗΣ βρήκε κενούς χώρους. Κάναμε την αλλαγή για να είμαστε πιο συμπαγείς. Κρατήσαμε το πλάνο που είχαμε. Για την ισοπαλία, παίζει ρόλο και η ποιότητα του ΑΡΗ, γιατί είναι καλή ομάδα”.

Για τα προηγούμενα παιχνίδια: “Στην αρχή, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν είχαμε την τύχη σε κάποια παιχνίδια. Με την έλευση του προπονητή, άλλαξε η ψυχολογία και αυτό βγαίνει στο γήπεδο”.

Για τις 270 συμμετοχές του ίδιου: “Δεν μπορώ να πω κάτι. Συνεχίζω. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο, το αγαπάω και θέλω να παίζω. Ο στόχος της ομάδας είναι η παραμονή όσο γίνεται πιο γρήγορα”.

Για το ξεκίνημα της Λαμίας σήμερα: “Το σχέδιο ήταν να παίξουμε όπως παίζουμε τελευταία. Ξέραμε ότι όταν ο ΑΡΗΣ δεν έχει την μπάλα, εκνευρίζεται. Σταθήκαμε τυχεροί για το γκολ που πετύχαμε αλλά δεν μπορέσαμε να το κρατήσουμε”.

Για τον Τουράμ: “Είναι καλός παίκτης. Φιλότιμος, γρήγορος και κάνει αυτό που πρέπει να κάνει ένας σέντερ φορ”.

Προτεινόμενα Άρθρα