Ωρα τριάδας!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Υψηλό το κίνητρο για τους κιτρινόμαυρους στην σημερινή αναμέτρηση.

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται σήμερα την Λαμία στις 17:15 (NS2, AllAboutARIS LIVEM Libero 107,4). Ενα ακόμα παιχνίδι στο οποίο οι τρεις βαθμοί αποτελούν τον αυτονόητο στόχο. Μόνο τα δεδομένα πριν λίγες ώρες άλλαξαν.

Η ήττα της ΑΕΚ από τον ΟΦΗ δίνει στους “κιτρινόμαυρους” την ευκαιρία να “σκαρφαλώσουν” στην 3η θέση της βαθμολογίας, εάν κάμψουν την αντίσταση της ανεβασμένης Λαμίας. 

Η εμφάνιση και το αποτέλεσμα του ΟΑΚΑ ενίσχυσαν την αυτοπεποίθηση της ομάδας του Μίχαελ Ένινγκ, ο οποίος περιμένει ίδια ή και καλύτερη εικόνα από τους παίκτες του. 

Βέβαια η Λαμία των τελευταίων αγωνιστικών απαιτεί την προσοχή και την συγκέντρωση του ΑΡΗΗ. Το σύνολο του Άκη Μάντζιου έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και με στόχο να διευρύνει το αήττητο σερί του.

Δεν λείπουν (πάλι) τα προβλήματα

Η προετοιμασία του ΑΡΗ ξεκίνησε με τους Ντάνιελ Σούντγκρεν και Φάμπιαν Έμαν να είναι ξανά στην διάθεση του Ένινγκ. Ο Γερμανός όμως, από την άλλη, κλήθηκε να διαχειριστεί συγκεκριμένες απουσίες για ακόμη μία εβδομάδα. Ο Μάρτιν Τόνσο δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στην γάμπα ενώ ο Μπράουν Ιντέγε θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από την κερκίδα λόγω τιμωρίας. 

Παράλληλα εκτός αποστολής έμειναν οι Κωνσταντινίδης, Ντουάρτε, Διαμαντόπουλος και Μενέντεθ.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Ehmann, Τσιλιγγίρης, Rose, Fran Velez, Hugo Souza, Korhut, Larsson, Matilla, Diguiny, Bruno Gama, Mancini, Lucas Sasha, Sundgren, Abou Ba, Martinez, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης.

Χωρίς απρόοπτα στην Θεσσαλονίκη η Λαμία

Στην αντίπερα όχθη, η εβδομάδα κύλησε όμαλα και με πολύ καλό κλίμα για την Λαμία. Οι τρεις συνεχόμενες νίκες και απουσία προβλημάτων της τελευταίας στιγμής είναι τα βασικά “συστατικά” στα οποία θα στηριχτεί η ομάδα του Άκη Μάντζιου ώστε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα από την έδρα του ΑΡΗ.

Ο Έλληνας τεχνικός πήρε μαζί του 20 παίκτες και λίγο πριν την σέντρα θα γίνει γνωστή η 18άδα του αγώνα

Η αποστολή της Λαμίας: Αυτοί είναι οι: Kahriman, Θεοδωρόπουλος, Κατσίκας, Adejo, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Βύντρα, Vanderson, Bahanack, Σάλιακας, Asigba, Βασιλόγιαννης, Bejarano, Δημούτσος, Thuram, Tyronne, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Romanic.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

12η αγωνιστική Super League 

ΑΡΗΣ-Λαμία

17:15

ΓΗΠΕΔΟ: “Κλεάνθης Βικελίδης”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Βρέσκας (Πιερίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Γιώργος Στεφανής (Καρδίτσας)
4ΟΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΛΟΥΤΑΣ (ΗΜΑΘΙΑΣ)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
ΒΟΗΘΟΣ: Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου)

Προτεινόμενα Άρθρα