Πήρε την τελευταία pole της σεζόν ο Χάμιλτον!

από AllAboutARIS

Στο Άμπου Ντάμπι οι Mercedes δεν… πιάνονται. Για ακόμα μια σεζόν Χάμιλτον και Μπότας έκαναν το 1-2, ενώ ο Μαξ Φερστάπεν. Βέβαια ο Μπότας έχει ποινή και αύριο θα ξεκινήσει από την τελευταία θέση του grid, καθώς άλλαξε για δεύτερη φορά κινητήρα φέτος.

Μετά από 9 Grand Prix και τη Γερμανία, ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον, με έναν εκπληκτικό γύρο έγραψε τον καλύτερο χρόνο στο Άμπου Ντάμπι και πήρε την τελευταία pole της σεζόν.

Ο Μαξ Φερστάπεν έμεινε πίσω από τις δύο Mercedes ωστόσο αύριο θα ξεκινήσει δεύτερος λόγο της ποινής του Φινλανδού πιλότου, Βάλτερι Μπότας. Και επειδή Grand Prix χωρίς γκάφα της Ferrari, δεν γίνεται ο Λεκλέρκ δεν κατάφερε να περάσει πριν λήξη ο χρόνος τη γραμμή εκκίνησης τερματισμού και έμεινε 4ος, ενώ ο Φέτελ αν και έκανε την τελευταία του προσπάθεια έμεινε πέμπτος.

Την δεκάδα έκλεισαν ο εκπληκτικός στο δεύτερο μισό της σεζόν, Αλεξάντερ Άλμπον, ο Ντάνιελ Ρικιάρντο, οι δύο McLaren των Νόρις, Σάινθ και ο Νίκο Χούλκενμπεργκ στις τελευταίες του κατατακτήριες με την Renault.

πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα