Το σχήμα που έκανε "κλικ" και το τέρμα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι με την Λαμία έχει ξεκινήσει. Και όλα τα βλέμματα πέφτουν στην ενδεκάδα που θα εμπιστευτεί ο Μίχαελ Ένινγκ.

Στο ΟΑΚΑ ο Γερμανός προχώρησε σε αναγκαστικές αλλαγές, οι οποίες όμως έφεραν ένα αρκετά θετικό αποτέλεσμα. Δηλαδή την εικόνα της ομάδας μεσα στο γήπεδο αλλά και την ισοπαλία. 

Με τις δοκιμές λοιπόν να έχουν αρχίσει από χθες, ο 54χρονος τεχνικός είναι πολύ πιθανό να εμπιστευτεί αυτή την ενδεκάδα που για πρώτη φορά “έβγαλε” στο γήπεδο την εικόνα της δικής του φιλοσοφίας. 

Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι εκτός απροόπτου ο Λούκας Σάσα να διατηρηθεί στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Αμπού Μπα στα χαφ μαζί με τον Χαβιέ Ματίγια στην επίθεση. 

Στην επίθεση τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, με τον Ντάνιελ Λάρσον να είναι το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Μπράουν Ιντέγε. Με την λεπτομέρεια όμως ότι υπάρχει ερωτηματικό εάν μπορεί να “βγάλει” όλο το 90λεπτο.

Το μεγάλο δίλημμα παραμένει στο τέρμα όπου επιστρέφει ο Έμαν. Ο Τσιλιγγίρης είναι αυτός που έχει το μομέντουμ και ο Ένινγκ το γνωρίζει. Αυτή την στιγμή γέρνει οριακά προς τον 19χρονο αλλά περισσότερα θα φανούν σήμερα. Τόσο για τον “άσσο” όσο και τις υπόλοιπες θέσεις που “¨παίζονται”. 

Προτεινόμενα Άρθρα