Δύο γκολ σε δύο λεπτά, ισοπαλία και πρωτιά για την Παρί (vid)

από Γιώργος Γκάτος

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ μπορεί να δέχθηκε τα δύο πρώτα της γκολ στη φετινή διοργάνωση και να βρέθηκε με τη θηλιά στον λαιμό, όμως έκανε τρελή ανατροπή μέσα σε μερικά λεπτά και καθάρισε μία αγωνιστική πριν το τέλος την πρωτιά του ομίλου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε κάθε ελπίδα να τερματίσει στο Νο1, ενώ πριν το ματς με την PSG είχε μάθει ότι πέρασε στα νοκ-άουτ μετά το 1-1 στο Γαλατασαράι – Μπριζ.

Ο Καρίμ Μπενζεμά έκανε το 1-0 στο 16′ για την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν έπειτα από ωραίο συνδυασμό από δεξιά και πλασέ του Ισκο στο δοκάρι και στο φινάλε φάνηκε πως βάζει βάσεις νίκης. Στο 79′ με κεφαλιά ύστερα από σέντρα από αριστερά, νίκησε τον εξαιρετικό, πρώην συμπαίκτη του, Κέιλορ Νάβας, για το 2-0. Ομως αυτό που θα ακολουθούσε, λίγοι θα μπορούσαν να το περιμένουν.

Στο 81′ σε κόντρα της Παρί, ο Βαράν για κάποιο ανεξήγητο λόγο άφησε την μπάλα να περάσει και ο Μπαπέ πέτυχε [στην 100ή του εμφάνιση με την PSG] ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του μειώοντας σε 2-1. Δύο λεπτά μετά, ακόμα μεγαλύτερη παγωμάρα επικράτησε στην έδρα της Ρεάλ καθώς ο Πάμπλο Σαράμπια με τρομερό σουτ στο παραθυράκι έγραψε το τελικό 2-2.
 
Τα αποτελέσματα

Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν 2-2
(16′, 79′ Μπενζεμά – 81′ Μπαπέ, 83′ Πάμπλο Σαράμπια)

Γαλατασαράι – Μπριζ 1-1
(11′ Αντέμ Μπουγιούκ  – 92′ Ντιατά)

Η βαθμολογία (5 ματς)
1. Παρί Σεν Ζερμέν 13 (12-2)
2. Ρεάλ Μαδρίτης 8 (11-7)
3. Μπριζ 3 (3-9)
4. Γαλατασαράι 2 (1-9)

Τελευταία αγωνιστική (11/12)
Παρί Σεν Ζερμέν – Γαλατασαράι
Μπριζ – Ρεάλ Μαδρίτης

Προτεινόμενα Άρθρα