Το κομβικό ματς και η "στόχευση" του Ρεθύμνου

από Αντώνης Γκάτζιος

Η νίκη επί του Περιστερίου έδωσε βαθιά ανάσα στον ΑΡΗ, ο οποίος όμως έχει μπροστά του κρίσιμες αναμετρήσεις, με πρώτη αυτή στο Ρέθυμνο.

Η αποστολή των “κιτρινόμαυρων” στην Κρήτη μόνο εύκολη δε θα είναι. Αρχικά, έχει να αντιμετωπίσει την εκτός έδρας αδυναμία του. Δεύτερον, ο αντίπαλος έχει “στοχεύσει” αυτό το ματς και είναι χαρακτηριστικό ότι το περασμένο Σάββατο κόντρα στον ΠΑΟΚ δε… ζορίστηκε ιδιαίτερα, ειδικά μετά το κακό ξεκίνημα. Μάλιστα, ο Βαγγέλης Ζιάγκος άφησε εκτός τον Μάλκολμ Λι, ώστε να είναι έτοιμος για το προσεχές παιχνίδι. Λογικό, αφού οι Κρητικοί είναι ισόβαθμοι με τον ΑΡΗ και αυτή η νίκη, σε εντός έδρας ματς, τους “καίει” περισσότερο.

Δεν πρέπει να λησμονείται ότι το Ρέθυμνο κέρδισε εντός έδρας την ΑΕΚ και τον Προμηθέα Πατρών και η εικόνα του στογήπεδο του ΠΑΟΚ το Σάββατο είναι κ’άπως παραπλανητική. Οι “κιτρινόμαυροι” πρέπει να παίξουν με την ίδια ένταση, ειδικά στην άμυνα, για να φύγουν από την Κρήτη με ένα διπλό το οποίο μπορεί να τους επιτρέψει να δουν διαφορετικά τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Προτεινόμενα Άρθρα