Το ΟΑΚΑ "φέρνει" διλήμματα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Παίκτες οι οποίοι με την απόδοσή τους δημιουργούν… ευχάριστους προβληματισμούς για τον Μίχαελ Ένινγκ

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν το πρώτο που ο Μίχαελ Ένινγκ αναγκάστηκε να προχωρήσει σε παραπάνω από μία αλλαγή, όπως και το πρώτο που διαχειρίστηκε το αριθμητικό μειονέκτημα της ομάδας. 

Τα προβλήματα του ΑΡΗ κόντρα στην ΑΕΚ οδήγησαν τον Γερμανό τεχνικό σε επιλογές που απέδωσαν παραπάνω από ικανοποιητικά. Και έτσι δημιουργούνται διλήμματα εν όψει του επόμενου αγώνα κόντρα στην Λαμία. 

Στο τέρμα υπάρχει η επιστροφή του Φάμπιαν Έμαν από την τιμωρία του. Υπάρχεις επίσης όμως η πολύ καλή εμφάνιση του Τσιλιγγίρη στο ΟΑΚΑ και η σιγουριά που έβγαζε στις περισσόυτερες ενέργειές του. 

Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Σάσα απέδωσε λες και έπαιζε στην φυσική του θέση. Ισως και καλύτερα από αρκετά παιχνίδια του Σούντγκρεν ο οποίος αναμένεται να τεθεί ξανά στην διάθεση του Γερμανού τεχνικού. 

Τέλος στην επίθεση υπάρχει η δεδομένη απουσία του Ιντέγε όπως και οι δεδομένες εναλλακτικές. Σε ένα παιχνίδι όπως αυτό αυτό κόντρα στην Λαμία, ίσως σαν στυλ να ταίριαζε ο Διαμαντόπουλος. Την ώρα που υπάρχει φυσικά η επιλογή του Ντιγκινί αλλά και εκείνη του Λάρσον ο οποίος έχει περάσει δις το… τεστ στην κορυφή της επίθεσης. 

Από σήμερα λοιπόν και ειδικότερα από την Πέμπτη θα φανούν οι σκέψεις και οι αποφάσεις του Μίχαελ Ένινγκ για τις συγκεκριμένες θέσεις αλλά και γενικά γιαν την ενδεκάδα. 

Προτεινόμενα Άρθρα