"Ακόμα και με παίκτη λιγότερο, δεν σταματήσαμε"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Φραν Βέλεθ ήταν από τους κορυφαίους του ΑΡΗ στο ΟΑΚΑ αλλά δεν ξεχώρισε τον εαυτό του ή κάποιον άλλον από την ομάδα.

Ο Ισπανός ρωτήθηκε για τον Τσλιγγίρη πιο συγκεκριμένα αλλά έδωσε έμφαση στην εμφάνιση όλης της ομάδας. “Κάποιες φορές κάτι λείπει στην τελική πάσα. Ηταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς. Ακόμα και με παίκτη λιγότερο δεν σταματήσαμε. Το βραβείο του MVP πηγαίνει σε όλους μας

Σε ερώτηση για την επίδραση του Μίχαελ Ένινγκ ο Ισπανός είπε ότι “είμαστε πιο συμπαγείς. Οι γραμμές είναι πιο κοντά. Πάντα είμαστε ένα βήμα πιο μπροστά από τον αντίπαλο. Αφήνουμε αυτό το παιχνίδι και κοιτάμε το επόμενο “.

Για την φάση του πέναλτι ο αρχηγός του ΑΡΗ απέφυγε να την σχολιάσει. “Είναι απόφαση του διαιτητή. Ξέρω ότι υπάρχουν αυτά τα… προβλήματα αλλά δεν θέλω να το σχολιάσω”.

Ο ΑΡΗΣ ακόμα και με δέκα παίκτες πίστευε στην νίκη, κάτι στο οποίο στάθηκε ο Βέλεθ λέγοντας ότι, “ακόμα και στα αποδυτήρια πιστεύαμε πάντα στην νίκη. Δεν έφυγε ποτέ ως συναίσθημα. Στο τέλος δεν ήρθε αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο

Δεν είμαι ικανοποιημένος γιατί και σήμερα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα αλλά θέλαμε το κάτι παραπάνω”.

Προτεινόμενα Άρθρα