Αλλαγμένος μεσοαμυντικά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ πηγαίνει σήμερα στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίζει την ΑΕΚ των πολλών προβλημάτων. Την ώρα που και αυτός βέβαια έχει τα δικά του.

Ο Μίχαελ Ένινγκ καλείται να διαχειριστεί δύο απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, μετρώντας παράλληλα μία επιστροφή. Και όλα αυτά με επίκεντρο τα πρόσωπα της ομάδας μεσοαμυντικά. 

Ο Τσιλιγγίρης θα πάρει την θέση του Έμαν κάτω από τα δοκάρια, την ώρα που ο Βέλεθ επιστρέφει στα στόπερ. Ο Ρόουζ θα είναι ο παρτενέρ του εάν δεν ξεκινήσει στο δεξί άκρο της άμυνας από το οποίο θα απουσιάσει ο Σούντγκρεν, με τον Κόρχουτ να παραμένει στο αριστερό. Η πιο πιθανή επιλογή για το κενό του Σουηδού μοιάζει να είναι αυτή του Σόουζα, ενώ υπάρχει πάντα ως εναλλακτική και ο Σάσα. 

Εφόσον ο Βραζιλιάνος δεν οπισθοχωρήσει στην άμυνα, θα αποτελέσει μαζί με τον Ματίγια το δίδυμο της μεσαίας γραμμής. Στην κορυφή της επίθεσης θα παραμείνει ο Μπράουν Ιντέγε, όπως και η γνωστή τριάδα πίσω από τον Νιγηριανό. 

Φετφατζίδης, Γκάμα και Ντιγκινί θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί. Μάλιστα ο πρώτος είναι πιθανό να μετατοπιστεί στην αριστερή πλευρά. Σε αυτήν την περίπτωση ο Ντιγκινί θα ξεκινήσει στα δεξιά ενώ ο Γκάμα θα διατηρηθεί κανονικά στον άξονα.

Προτεινόμενα Άρθρα