Το γεμάτο "Nick Galis Hall" αλλάζει τα δεδομένα

από Αντώνης Γκάτζιος

Η ιστορία το έχει δείξει. Το γεμάτο "Nick Galis Hall" μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα μιας αναμέτρησης και να κάνει… τράμπα τους ρόλους φαβορί – αουτσάιντερ.

Ο ΑΡΗΣ δίνει πολύ κρίσιμο αγώνα την Κυριακή (24/11, 17:00) με το Περιστέρι. Η αθηναϊκή ομάδα είναι εξαιρετική και φέτος καιβρίσκεταιμόνη δεύτερη στη βαθμολογία της Basket League μετά από τον Παναθηναϊκό. Ο ΑΡΗΣ στα χαρτιά είναι σαφώς το αουτσάιντερ του αγώνα, όμως δεν έχει το περιθώριο να σκέφτεται έτσι.

Αυτό επειδή έχει ήδη γνωρίσει εκτός προγράμματος ήττες, ειδικά μέσα στο σπίτι του. Μία νίκη επί του Περιστερίου θα του επιτρέψει να καλύψει σε ένα ποσοστό τη μία από τις ήττες με Ιωνικό και Κολοσσό, με δεδομένο ότι η ομάδα του Ηλία Ζούρου θα περάσει από τις έδρες των ομάδων που θα παλέψουν για την παραμονή τους (ήδη κέρδισε στο Ρέθυμνο).

Η ιστορία έχει δείξει ότι το “Nick Galis Hall” είναι η μοναδική, ίσως, έδρα στην Ελλάδα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα μιας αναμέτρησης. Με 5.500 φίλους στοπλευρό του, ο ΑΡΗΣ μπορεί να κερδίσει το Περιστέρι και είναι επιτακτική ανάγκη να γεμίσει το γήπεδο απ’ άκρη σ’ άκρη την Κυριακή.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται από την ΚΑΕ και η πληρότητα, αλλά και η ατμόσφαιρα που δηνιουργήθηκαν στον γώνα της πρεμιέρας με τον ΠΑΟΚ, είναι μονόΔρομος για τον ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα