Τρίτη… και φαρμακερή

από Αντώνης Γκάτζιος

Τα περιθώρια έχουν στενέψει πολύ για τον ΑΡΗ και σήμερα (19/11) είναι απαραίτητο να σημειωθούν οι εξελίξεις για να μπορέσει η ομάδα να ενισχυθεί.

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος καλείται να ρυθμίσει το θέμα της φορολογικής ενημερότητας και αυτό του ban προς τη ΦΙΜΠΑ, ώστε ο ΑΡΗΣ να κάνει τις απαραίτητες “ενέσεις” στο ρόστερ του.

Ήδη οι “κιτρινόμαυροι” ετοιμάζονται να φέρουν τον Τορλίν Φιτζπάτρικ στη Θεσσαλονίκη αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να απαλλαγούν από τους εξωαγωνιστικούς βραχνάδες που τους ταλαιπωρπύν. Δε θα τον φέρουν από… μακριά, αφού ο Αμερικανός φόργουορντ, για τον οποίο ανέφερε την Κυριακή το AllAboutARIS, θα βρεθεί σήμερα στην Αθήνα για προσωπική υπόθεσή του, οπότε μπορεί να μεταβεί άμεσα στη Θεσσαλονίκη. Το επιθυμητό είναι να τελειώσει ο ΑΡΗΣ με τα θέματα της ενημερότητας και του ban και να είναι σε θέση να τον χρησιμοποιήσει άμεσα, στον αγώνα με το Περιστέρι.

Στον ΑΡΗ ήδη αναζητούν και πόιντ γκαρντ για τη θέση του Γκάρι Τάλτον. Όπως γίνεται κατανοητό, οι εξελίξεις πρέπει να τρέξουν άμεσα, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί ενισχυμένη με το Περιστέρι. Κάθε μέρα που περνά χωρίς να λύνονται τα προβλήματα, προσθέτει και ένα βαρίδιο στην πλάτη του ΑΡΗ, ο οποίος είχε πολύ καιρό στη διάθεσή του για να διευθετήσει τα άμεσα εξωαγωνιστικά προβλήματά του όπως η ενημερότητα και το ban, αλλά δεν το έκανε.

Προτεινόμενα Άρθρα