Η δοκιμή του Τόνσο στα χαφ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας δεν ήταν μόνο μία ευκαιρία για αρκετούς παίκτες αλλά επέτρεψε στον Μίχαελ Ένινγκ να δοκιμάσει κάποια πράγματα.

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ για παράδειγμα δοκιμάστηκε στο δεξί άκρο της άμυνας -έχει παίξει εκεί στο παρελθόν- ενώ ο Ντάνιελ Λάρσον έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης

Στην διάρκεια του χθεσινού αγώνα όμως υπήρξε ακόμη μία δοκιμή από τον προπονητή του ΑΡΗ. Και αυτή ήταν η παρουσία του Μάρτιν Τόνσο στον χώρο των χαφ. 

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Αμπού Μπα έγινε αλλαγή -πέρασε ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος- και ο Αργεντινός οπισθοχώρησε στην μεσαία γραμμή. Αρχικά με παρτενέρ τον Πέτρου Μπακούτση και στην συνέχεια τον Λούκας Σάσα.

Ο πρώην μέσος του Αστέρα Τρίπολξς ανταποκρίθηκε ως χαφ, τόσο με την προώθηση της μπάλας όσο και ανασταλτικά παίζοντας αρκετά κάθετα. Κάτι που είναι η αλήθεια ότι λείπει αρκετά από τον φετινό ΑΡΗ.

Από την στιγμή κιόλας που ο Λίριν Ντουάρτε φαίνεται να μην υπολογίζεται δεν υπάρχει εναλλακτική του Χαβιέ Ματίγια. Ετσι λοιπόν ο προπονητής του ΑΡΗ θέλησε να δει κατά πόσο μπορεί να υπολογίζει τον Τόνσο για την συγκεκριμένη θέση.

Προτεινόμενα Άρθρα