Παίρνει Λίγκινς ο Ηρακλής

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Όλα δείχνουν πως η υπόθεση θα οδηγηθεί σύντομα σε happy end για τον Ηρακλή

Παίκτης του Ηρακλή αναμένεται να γίνει ο ΝτεΆντρε Λίγκινς τις επόμενες ώρες. Ο 31χρονος πρώην NBAer είναι ο εκλεκτός του Γιάννη Καστρίτη για να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Λενζέλ Σμιθ για την Χάποελ Τελ Αβίβ. Ο Αμερικανός άσος ήταν βασικός στόχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης, με τους ιθύνοντες τον Ηρακλή να… τρέχουν την υπόθεση.

Οι δύο πλευρές ήταν κοντά σε συμφωνία. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως η υπόθεση βρίσκεται στο τελικό στάδιο, καθώς ο παίκτης έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη και αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του και να τεθεί στη διάθεση του Έλληνα προπονητή.

Άλλωστε, ο κόουτς του Γηραιού στις δηλώσεις του, κατά την Media Day της Δευτέρας, είχε επισημάνει πως μέσα στις επόμενες μέρες ο αντί-Σμιθ θα ερχόταν στη χώρα μας.

 
Έτσι, όλα δείχνουν πως η υπόθεση θα οδηγηθεί σύντομα σε happy end για τον Ηρακλή, ο οποίος θα καλύψει το σημαντικό κενό που δημιουργήθηκε στο ρόστερ του με μια πολύ ποιοτική προσθήκη, η οποία είναι ικανή να τον βοηθήσει να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατός στη συνέχεια της σεζόν στο πρωτάθλημα της EKO Basket League.

Προτεινόμενα Άρθρα