Κρούση σε Γιαννόπουλο, αλλά…

από Αντώνης Γκάτζιος

Την πόρτα του Χάρη Γιαννόπουλου χτύπησε ο ΑΡΗΣ, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ΑΕΚ, όμως η υπόθεση του Έλληνα φόργουορντ είναι πολύ δύσκολη.

Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν μία κρούση προς την πλευρά του Έλληνα σουτέρ, ο οποίος φαίνεται ότι περισσεύει στην ΑΕΚ μετά την απόκτηση του Βλάντο Γιάνκοβιτς, αλλά και του Μάριο Τσάλμερς. Όμως η υπόθεση της αποδέσμευσης του Γιαννόπουλου από την ΑΕΚ δεν είναι απλή υπόθεση, αφού σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει βρεθεί η «χρυσή τομή» στο ποσό της αποδέσμευσης, ενώ υπάρχει και μία οφειλή από την περσινή σεζόν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιαννόπουλος δεν ικανοποιήθηκε από την πρόταση του ΑΡΗ, όμως αν δε βρει ο ίδιος μία φόρμουλα με την ΑΕΚ, έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να γίνει συζήτηση για αποχώρησή του. Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι στη σημερινή media day της ΑΕΚ, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είπε ότι δε θα αποχωρήσει κανένας παίκτης.

Ο ΑΡΗΣ, την ίδια ώρα, δεν έχει ακόμα ενημερότητες ώστε να προχωρήσει σε απόκτηση παίκτη (στην περίπτωση του Γιαννόπουλου ή άλλου Έλληνα παίκτη δεν παίζει ρόλο το μπαν του Κάιλ Ουίβερ).

Προτεινόμενα Άρθρα