Ο κόσμος (ξανα)βάζει πλάτη

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο κόσμος του ΑΡΗ έχει κληθεί πολλές φορές να "βάλει πλάτη" για να μείνει ζωντανό ένα τμήμα του συλλόγου. Και καλείται να το ξανακάνει.

Σε μία δύσκολη, οικονομικά, εποχή για την Ελλάδα, οι φίλοι της ομάδας βγαίνουν μπροστά και πάλι για να βοηθήσουν το τμήμα μπάσκετ. Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ασφυκτιά οικονομικά. Ο Α.Σ. με την ΠΑΕ, μαζί με τους οργανωμένους φιλάθλους, έκαναν μία σειρά από κινήσεις για να την ενισχύσουν, ώστε να μπορέσει να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να ενισχυθεί αγωνιστικά η ομάδα, η οποία είναι από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο.

Από σήμερα, πιθανότατα, θα ανοίξει στη viva λογαριασμός του Α.Σ. στον οποίο θα μπορέσουν οι φίλοι της ομάδας να ενισχύσουν, από το υστέρημά τους, οικονομικά την ΚΑΕ. Επίσης, αναμένονται εξελίξεις αναφορικά με την παραλαβή των 300 εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ από τον Ερασιτέχνη, τα οποία θα διαθέσει ο τελευταίος στον κόσμο της ομάδας με τα έσοδα να δίνουν «ανάσα» στο τμήμα μπάσκετ.

Παράλληλα, την Κυριακή τα 5 από τα 15 ευρώ των εισιτηρίων στα πέταλα του «Κλεάνθης Βικελίδης» θα διατεθούν στην ΚΑΕ, ενώ θα πωλούνται κουπόνια των 5 ευρώ έξω από το γήπεδο (στις θύρες 2, 7 και 9) προς ενίσχυση του τμήματος μπάσκετ.

Οι άνθρωποι του συλλόγου προσδοκούν ότι θα συγκεντρωθεί ένα ποσό που θα επιτρέψει στην ΚΑΕ να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να αποφευχθεί, σε πρώτη φάση, το αγωνιστικό αδιέξοδο και να γίνουν κάποιες κινήσεις για να ενισχυθεί το ρόστερ, αφού πρώτα λυθούν θέματα όπως αυτά της ενημερότητας και του ban από τη ΦΙΜΠΑ. Όλα αυτά πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατό, αφού από την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν εκ νέου οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΡΗ…

Προτεινόμενα Άρθρα