Αγώνας δρόμου για άμεση εξεύρεση χρημάτων

από Αντώνης Γκάτζιος

Οι μέρες περνούν και εξελίξεις δεν τρέχουν στον ΑΡΗ, με αποτέλεσμα να ενισχύεται η πεποίθηση ότι μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα δύσκολα θα αλλάξει κάτι, αναφορικά με την ενίσχυση του ρόστερ.

Η ΚΑΕ βρίσκεται σε καθεστώς οικονομικής ανέχειας κι αυτός είναι ο λόγος που οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας ανέλαβαν πρωτοβουλία για μία ευρεία συνάντηση, με παρουσία των φορέων του συλλόγου αλλά και εξωδιοικητικών παραγόντων που έχουν βοηθήσει οικονομικά στο παρελθόν. Προφανής σκοπός, να συγκεντρωθεί ένα ποσό το οποίο θα βοηθήσει τον ΑΡΗ να λύσει κάποια θέματα που «καίνε», όπως η φορολογική και η ασφαλιστική ενημερότητα, η άρση του ban του Κάιλ Ουίβερ και οι αποζημιώσεις των παικτών που είναι προς αποχώρηση. Όλα αυτά με στόχο να ενισχυθεί το συντομότερο δυνατό η ομάδα, αφού φαίνεται ότι με το υπάρχον ρόστερ, θα αντιμετωπίσει πρόβλημα επιβίωσης στην Basket League.

Τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας (δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη ημέρα και ώρα της εν λόγω συνάντησης) αναμένονται άμεσα. Το ποσό που απαιτείται «εδώ και τώρα» ξεπερνά αρκετά τις 100.000 ευρώ (υπάρχουν και οι υποχρεώσεις προς την ομάδα, ενώ δεν πρέπει να λησμονούνται και οι δόσεις για να μην επανέλθουν τα παλιότερα ban) και μένει να φανεί αν είναι δυνατό να συγκεντρωθεί, και με ποιον τρόπο.

Το δεδομένο είναι ότι η ΚΑΕ «γονάτισε» οικονομικά νωρίς φέτος και είναι αμφίβολο αν αρκούν «ενέσεις» εκτός εταιρίας για να βγάλει όλη τη χρονιά. Το ζητούμενο στην παρούσα φάση είναι να βρεθούν άμεσα χρήματα για να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις στο ρόστερ, ώστε να μη «γονατίσει» και αγωνιστικά η ομάδα, η οποία βρίσκεται από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο.

Προτεινόμενα Άρθρα