Μάουντ: "Θέλουμε και μπορούμε να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο"

από AllAboutARIS

Όχι μόνο θέλουν να φτάσουν στην κατάκτηση ενός τροπαίου, αλλά -όπως αποδεικνύεται και από τις δηλώσεις του Μέισον Μάουντ- οι άνθρωποι της Τσέλσι πιστεύουν ακράδαντα στο ότι μπορούν να το καταφέρουν.

“Θέλουμε να κερδίσουμε τρόπαια και να είμαστε στην κορυφή του πρωταθλήματος. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος. Να κερδίσουμε ένα σημαντικό τίτλο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι, κάτι το οποίο έχουμε αποδείξει τις τελευταίες εβδομάδες. Εάν συνεχίσουμε σε αυτό το επίπεδο των εμφανίσεων, μπορούμε σίγουρα να θεωρούμαστε υποψήφιοι κατάκτησης σε κάθε διοργάνωση”, τόνισε χαρακτηριστικά ο 20χρονος μεσοεπιθετικός των “μπλε” στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης της ομάδας του με τον Άγιαξ (5/11).

Την ίδια στιγμή ο Μάουντ εξήγησε και του που βασίζει αυτήν του την αισιοδοξία. “Είμαστε τόσο δεμένοι ως ομάδα. Ο δεσμός μας είναι τόσο καλός. Έχουμε αυτή την εστίαση και την ενότητα που χρειάζεται, προκειμένου να κερδίσουμε τρόπαια”, υπογράμμισε ο εκ των μέχρις στιγμής διακριθέντων της Τσέλσι.

πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα