"Πρέπει από την αρχή να μπαίνουμε με πνεύμα νικητή"

από AllAboutARIS

Ο Μίχαελ Ένινγκ μίλησε σήμερα στην προπόνηση στους ποδοσφαιριστές για την εικόνα που παρουσίασαν στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης τονίζοντας ότι σε όλα τα ματς πρέπει να υπάρχει από την αρχή πνεύμα νικητή.

Η αντίδραση που έβγαλε η ομάδα μετά το γκολ που δέχτηκε ήταν κάτι που άρεσε στον Γερμανό τεχνικό που παρόλα αυτά ζήτησε την ίδια προσήλωση από το πρώτο λεπτό καθώς σύμφωνα και με τον ίδιο στο παιχνίδι του Σαββάτου οι παίκτες δεν προσέγγισαν σωστά το ματς από το ξεκίνημα.

Συγκεκριμένα ο Μίχαελ Ένινγκ μιλώντας σήμερα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας είπε: ” Από το ματς με τον Πανιώνιο κρατάω την αντίδραση που βγάλαμε μετά το γκολ που είχαμε σωστή νοοτροπία και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε κιόλας αν ήμασταν πιο τυχεροί και αποτελεσματικοί. Όμως δεν μου άρεσε ο τρόπος που προσεγγίσαμε το ματς πριν από το γκολ που δεχτήκαμε. Πρέπει σε όλα τα ματς από την αρχή να μπαίνουμε με το ίδιο πνεύμα για να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Είμαι 3 εβδομάδες εδώ, να περάσει και ο αγώνας της Κυριακής με το καλό και στη διακοπή θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Θα έχω και γω μια ασφαλέστερη εικόνα.”

Προτεινόμενα Άρθρα