"Φάκελος" Αργεντίνοι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Μίχαελ Ένινγκ για την ώρα διαχειρίζεται μία συγκεκριμένη ενδεκάδα, μοιράζοντας ωστόσο ευκαιρίες μέσω των αλλαγών.

Οι Αργεντίνοι της ομάδας αποτελούν μία συγκεκριμένη κατηγορία και σε αρκετά κααλή κατάσταση μάλιστα το τελευταίο διάστημα. 

Το πρώτο παράδειγμα είναι ο Μάρτιν Τόνσο, του οποίου η βελτιωμένη παρουσία στις προπονήσεις συνεχίζεται και στα παιχνίδια όποτε έρχεται από τον πάγκο, δίνοντας πράγματα στον ΑΡΗ τόσο με τον Παναιτωλικό όσο και μέσα στην Νέα Σμύρνη. 

Κόντρα στον Πανιώνιο ήταν η σειρά του Ντάνιελ Μαντσίνι για να πάρει την ευκαιρία του από τον Ένινγκ, ως επιβράβευση για την εξίσουν καλή παρουσία του στο Ρύσιο ειδικά το τελευταίο δεκαήμερο. Και μένει ο Νίκο Μαρτίνες. 

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει βρεθεί εκτός αποστολής τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Κάτι στο οποίο παίζει ρόλο ο… χαμός στις θέσεις που αγωνίζεται, όπως και η παρουσία του Ντουάρτε ως μία εναλλακτική τόσο για τα εξτρέμ όσο και για τον άξονα. 

Η αλήθεια είναι ότι και αυτός παραμένει σταθερός στις προπονήσεις, περιμένοντας την ευκαιρία του υπό το βλέμμα του Γερμανπύ τεχνικού. Και ίσως το αποτέλεσμα του περασμένου Σαββάτου διαφοροοποιήσει τα δεδομένα και για αυτόν.

Προτεινόμενα Άρθρα