Θυμίζει πρωταθλήτρια η Λέστερ (vids)

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Δεύτερη καλύτερη επίθεση και καλύτερη άμυνα της Premier League

Αν οι δύο πρωτοπόροι δεν έκαναν (άλλη μία) εξωγήινη σεζόν, τότε θα έβαζε σοβαρή υποψηφιότητα για τον τίτλο. Διότι, ποδοσφαιρικά οι εμφανίσεις της δεν απέχουν πολύ από αυτές της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Σίτι, σε επίπεδο αποτελεσματικότητας θυμίζουν την ιστορική ομάδα του Ρανιέρι.

 
Αυτή τη φορά, η Λέστερ δεν χρειάστηκε να βάλει εννιά γκολ, όπως απέναντι στην Σαουθάμπτον. Τα δύο ήταν αρκετά. Αυτό που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση πέρα από το 0-2 στο «Σέλχαρστ Παρκ» ήταν η σιγουριά που έβγαζαν οι αλεπούδες στο γήπεδο, αυτή η αίσθηση ανωτερότητας που έβγαινε σε κάθε κίνηση.

Το 0-1 άργησε να έρθει, μπήκε στο 57ο λεπτό με κεφαλιά του Σογιουντσού, όμως ήταν φανερό ότι η νίκη της Λέστερ ερχόταν από μακριά.

Ακόμα και τότε, η Κρίσταλ Πάλας δεν κατάφερε να μπει μες το ματς, το 0-2 ήταν πιο κοντά από το 1-1. Δεν ήρθε σε προσπάθεια του Ντιντί στο 74ο λεπτό, ήρθε δύο λεπτά πριν το τέλος με τον Τζέιμι Βάρντι, με το 0-2 α ανεβάζει την Λέστερ ξανά στην τρίτη θέση, με την δεύτερη καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα της Premier League!

Ναι, η Λέστερ θυμίζει και πάλι… πρωταθλήτρια!

Προτεινόμενα Άρθρα